Gerçek uzmanlardan ücretsiz SEO analizi fırsatı!

Ücretsiz SEO analizi
Ücretsiz SEO analizi
SEO analizi
, bir web sitesinin arama motorları için ne kadar anlaşılır olduğunu ve rakiplerine karşı ne durumda olduğunu inceleme sürecidir. İnceleme, site analizi ile başlar. Sitenin teknik hatalarından siteyi ziyaret edenlere gösterilen içeriğe kadar detaylı incelemeler yapılmaktadır. Hatalar, eksiklikler ve alınacak aksiyonlar belirlenir.

Web sitesi incelendikten sonra rakip sitelerin SEO analizi incelenir. Bu analiz ile sitenin rakiplerine karşı konumu ortaya çıkar. Sonuçlar, rakiplerin önüne geçmek için gereken fırsatları netleştirir. İncelemelerin bitimiyle birlikte bir planlama yapılır ve SEO çalışması başlar.

SEO Analizi Yaptırmak İçin Muhteşem Fırsat

Web sitesi sahiplerinin, site trafiğini artırmak ve hedef kitlelerini büyütmek için Google görünürlüğünü iyileştirmesi gerekir. Bunun için SEO çalışması yani arama motoru optimizasyonu yapmaları gerekiyor. İlk adım detaylı incelemedir.

İnternette arama yaparken, siteleri analiz eden ücretsiz tarayıcı araçlarını bulmak kolaydır. Ancak bu araçlar yalnızca gerçek arama motoru optimizasyonu için gerekli sonuçların bir kısmını gösterir. Ayrıca, bunlar oldukça kafa karıştırıcıdır ve site analizidir, SEO analizi değildir. Burada bazı önemli bilgiler elde edilebilmesine rağmen, gerçek bir analiz için çok daha fazlasına ihtiyaç vardır.

Bu durumda SEO’da yeni olan site sahiplerine destekleyici ve öğretici nitelikte raporlama sunan bir servis bulunuyor. Wobseo profesyonel SEO hizmeti sunan bir SEO ajansıdır. Bu işte yeni olan ve kendi site iyileştirmelerini yapmak isteyenler için ücretsiz olarak bir yol haritası sağlıyor.

Bu fırsattan yararlanmak için yapılması gereken sadece SEO Analiz sayfasına girerek, kendi sitenizi ve rakibiniz olan siteleri göndermektir. Böylelikle kapsamlı bir çalışma ile tarafınıza bir rapor sunulur.

Analiz Raporunda Neler Göreceksiniz

Analiz raporu 2 iş günü içerisinde size e-posta ile gönderilecektir. Rapor 2 bölümden oluşmaktadır. İlk bölümde sitenizdeki tüm hatalar ve eksiklikler ve bunların nasıl düzeltileceğine dair bilgiler. Diğer bölümde ise rakiplerinizin güncel SEO değerleri ve onların önüne nasıl geçeceğiniz konusunda tavsiyeler.

Bu hizmet tamamen ücretsiz olup kendi iyileştirme optimizasyonlarını yapmak isteyenler için oldukça faydalıdır. Ayrıca Wobseo kendi çalışmalarını yapacak zamanı olmayan web site sahipleri ve profesyonel destek almak isteyen kurumlar için SEO hizmeti sunmaktadır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim