Redmi AirDots 3 Özellikleri ile AirPods’a Rakip!

AirDots 3 Kulaklık

Xiaomi markası birçok alanda akıllı elektronik üretiminde zirveye adım adım yükseliyor. Xiaomi markasının alt grubu Redmi ile piyasaya çıkacak olan kablosuz kulaklık AirDots 3 çok konuşulacak özellikler ile duyuruldu. Uygun fiyatlı Redmi Airdots 3 özellikleri ile kısa sürede zirveyi alacak gibi duruyor.

Xiaomi Redmi, K40 serisi telefonları ile birlikte bütçe dostu kablosuz kulaklığı Redmi Airdots 3’ü de tanıttı. TWS olarak bilinen kulaklıklar aptx Adaptive codec ile birlikte oyun için yüksek ses kalitesi ve düşük gecikme sürelerine sahip.

AirDots 3 tek şarj ile 7 saat uzun süre müzik çalma özelliğine sahipken, 600mAh destekli şarj kutusuyla kullanıcılarına tam tamına 30 saate yakın pil ömrü vadediyor. Tasarımı bir önceki modele benzese de AirDots 3 dokunmatik kontroller ile işinizi kolaylaştırıyor. Ayrıca dokunmatik tuşlara tanımlayacağınız kısayollar ile kulaklığınızı kendinize uygun yönetilebilir hale getirebiliyorsunuz.

airdots kulaklık renkleri

Qualcomm'un QCC3040 çipi bulunan kablosuz kulaklıkta enerji verimliliğini en yüksek seviyeye çıkarmak için az enerji harcayan ve daha hızlı bağlantı imkanları sunan Bluetooth 5.2 bulunuyor. Android ve iOS işletim sistemli telefonlar ile uyumlu AirDots 3 kablosuz kulaklıkta aptX desteği bulunuyor. Apple markasının AirPods kulaklıklarına rakip bu teknoloji ile Xiaomi kablosuz kulaklık AirDots 3 çok konuşulacak gibi.

Ayrıca renk seçenekleri olarak Mavi, Beyaz ve Pembe bulunan kablosuz kulaklık 30 dolar bir satış fiyatına sahip olacak.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim