Shailene Woodley Kimdir, Kaç Yaşında, Hayatı?

Shailene Woodley Kimdir, Kaç Yaşında, Hayatı?
Shailene Woodley Kimdir, Kaç Yaşında, Hayatı?

Bugün ki konumuz güzel aktris Shailene Woodley kimdir, kaç yaşında? kısaca Shailene Woodley hakkında genel bilgiler olacak. Birçoğunuzun muhtemelen 'Uyumsuz Serisi'nden tanıyacağınız güzel oyun Shailene Woodley nereli olduğu merak ediliyor. Hadi o zaman gelin güzel oyuncu Shailene Woodley boyu, kilosu ve sevgilisi kim öğrenelim.



Shailene Woodley Kimdir, Kaç Yaşında?

Onlarca filmde başrol oynayan Shailene Woodley, özellikle 'Aynı Yıldızın Altında' adlı filmle büyük başarı elde etti. 2014'deki Karda Bir Beyaz Kuş filminin yanı sıra Uyumsuz serisindeki başarısıyla da dikkatleri üzerine çekti. En İyi Öpüşme Sahnesi Dalında MTV Film Ödülü bulunan Shailene Woodley, 15 Kasım 1991 tarihinde Simi Valley, Kaliforniya ABD'de doğdu.


Dört yaşında mankenliğe başlayan başarılı aktrisin, Tanner Woodley adında bir kardeşi vardır. Sekiz yaşında ciddi anlamda oyunculuğa başladı. Shailene Woodley boyu 1,73 metre olan güzel yıldızın gelecekte The Mauritanian, The Last Letter from Your Lover adlı filmlerde oynayacağı biliniyor. 4,6 milyon takipçisi olan Instagram adresi için buraya tıklayınız.

İlk büyük patlamasını ise George Clooney ile karşılıklı rol aldığı Alexander Payne imzalı Senden Bana Kalan filmiyle yaptı. Ünlü aktristin sevgilisi Shiloh Fernandez olarak bilinmektedir.

İlgili Konular

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim