Susturma (The Silencing) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Susturma (The Silencing) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Susturma (The Silencing) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Geçtiğimiz günlerde izlediğimiz ve beğendiğimiz için sizlerle de paylaşmak istediğimiz film olan Susturma film konusu gibi detayları konumuzda inceleyeceğiz. Aksiyon, gerilim, polisiye türündeki filmin orijinal adı The Silencing olarak bilinmektedir. Peki Susturma film izle konusu, oyuncuları kimler?


Bildiğiniz üzere genelde izlediğimiz filmleri ya da vizyona girmek üzere ve yeni çıkan filmleri sitemiz üzerinde paylaşıyoruz. Geçenlerde izleme fırsatımızın olduğu ve gayet iyi olduğunu düşündüğümüz Susturma filmini sizlerle paylaşmak istedik. Hem The Silencing film konusu ne olduğunu hem de Susturma film oyuncuları kimler olduğunu sizlere kısaca anlatmak istedik.


Gerilim filmleri, aksiyon filmleri ve polisiye filmler türündeki The Silencing filmi yönetmen koltuğunda Robin Pront oturuyor. 2020 filmleri arasında yer alan senaryosunu Micah Ranım'un kaleme aldığı Susturma filmi Cybill Lui üstlenmiştir. 1 saat 33 dakika süreye sahip filmin oyuncu kadrosunda Nikolaj Coster-Waldau, Annabelle Wallis gibi isimler yer alıyor.


İlgili Konu = Paradise Hills (Cennet Tepeleri) Film İncelemesi


Susturma Film Oyuncuları

Filmin başrolünde Nikolaj Coster-Waldau yer alıyor. Beraberinde Alice Gustafson karakterini Annabelle Wallis, Brooks karakterini Hero Fiennes Tiffin canlandırıyor. Bunun yanı sıra Melanie Scrofano, Zahn McClarnon ve Shaun Smyth gibi isimler de filmin kadrosunda yer alıyor.


Susturma Film Konusu

Daha önce avcılık ile uğraşan fakat kızı kaçırılınca hayvanları avlamayı bırak bir adam, aradan uzun seneler geçse de kızını aramaktan vazgeçmez. Avcılığı bırakmasının en büyük sebebi ise kızının hayvanları seviyor olmasıdır. Avcı, yaşadığı ormana bir kamera sistemi kurar. O kameralar sayesinde ormanda yaşananları izler. Gölde bir ceset bulunur. Bunun üzerine yerel şerif ormanda yaptığı araştırma sonunda insanları avlayan bir adam olduğunu fark eder. İşte hem avcı kızını hem de şerif orada insanları avlayan kişinin sırrının çözmek için resmen kedi fare oyunu içine girerler. Filmin sonu ise oldukça şaşırtacak.


İlgili Konular

1- Tehlikeli Nokta - Red Dot Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

2- Hurok (Zaman Döngüsü) Film İncelemesi

3- Jackie Chan'li Vanguard Film İncelemesi


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim