Tehlikeli Nokta - Red Dot Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Tehlikeli Nokta - Red Dot Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Tehlikeli Nokta - Red Dot Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Uzun zamandır film incelemesi paylaşımı yapmıyorduk. Şimdi karşınızda 2021 filmleri arasında yerini alan Tehlikeli Nokta filmi var. Netflix yapımı olan ve orijinal adı Red Dot olan Tehlike Nokta film konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte yeni filmler arasında yer alan Tehlikeli Nokta Türkçe dublaj izle filmine dair tüm detaylar konumuzda.


Netflix 2021 filmleri arasında yerini alan Tehlikeli Nokta filmi, 11 Şubat 2021'de ilk gösterimi gerçekleşti. Tehlikeli Nokta yönetmen koltuğunda Alain Darborg oturuyor. 1 saat 25 dakika uzunluğa sahip olan filmin oyuncu kadrosunda ise Nanna Blondell, Anastasios Soulis gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu Alain Darborg ile Per Dickson birlikte kaleme almıştır. Aslında hayatta kalma filmleri tadında olsa da işin içinde bambaşka bir boyutun olduğunu göreceksiniz.


Film aslında çok yavaş ilerliyor ve birçok sahnesi vasat denebilecek düzeyde. Fakat sonunu bağladıkları yer sizi ters köşe yapacak düzeyde. O kadar detayına girip spoiler vermeyeyim ama sonunda oldukça şaşıracaksınız. Hadi gelin İsveç dram filmleri, aksiyon filmleri ve gerilim filmleri türünde olan Tehlikeli Nokta filmi konusu ve oyuncuları kimler öğrenelim.


Tehlikeli Nokta Film Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosuna baktığımızda, Nadja karakterini Nanna Blondell, David karakterini Anastasios Soulis canlandırmıştır. Ayrıca filmde Johannes Kuhnke, Kalled Mustonen, Thomas Hanzon, Anna Azcarate, Tomas Bergström, Melvin Solin gibi isimler de yer almıştır.


İlgili Konu = Oda - The Room Film Konusu, Oyuncuları - Oda Film İncelemesi


Tehlikeli Nokta Film Konusu

David adındaki bir adam Nadja adındaki bir kadına evlilik teklifi eder. Evlilik teklifini radyo üzerinden tuvalette yapan David, Nadja'nın tuvalete gelip teklifi kabul etmesiyle başlar. Evliliklerinin ardından birkaç sene geçtikten sonra, ikili sürekli sorunlar yaşamaktadır. Fakat David kendini affettirmek için Nadja'ya dağda kampa götürmek için bir teklif sunar. Nadja bu teklifi kabul edince ikili arabalarıyla yola koyulur.


Yolda benzin istasyonuna uğrayan çiftin karşısına serseri tipli bir kaç kişi çıkar. Ufak bir laf sürtüşmesinden sonra yola koyulmak için arabalarına binen çift, yanlışlıkla tartıştıkları adamların arabasına çarpar. Her ne kadar Nadja gidip onlarla konuşmasını söylese de David dinlemez ve gaza basarak yola koyulur. Çift otel gibi bir yere gelir ve rezervasyonları olduklarını söyler. İşlerini halledip oradan çıktıklarında arabalarının çizildiğini görürler. Tabi bunu o tartıştıkları adamların yaptıklarını düşünürler. Yola çıkan çift, yol kenarında tartıştıkları adamların arabasını görür ve Nadja koşarak gider ve onların arabalarını çizer. Bu gören adamlar Nadja'nın üzerine köpeklerine salsalar da Nadja kaçmayı başarır.


Yola devam eden çift, kamp yapmak için en sonunda bir yere gelirler ve çadırlarını kurarlar. O arada Nadja, David'e hamile olduğunu söyler. Tabi o esnada çadırda bir kırmızı nokta belirir ve işte asıl gerilim bu noktadan sonra başlar. Çiftin peşinde birileri vardır ve onları öldürmek istemektedir. Zorlu yaşam şartlarında peşindekilerden kurtulmaya çalışan çiftin hayatta kalma mücadelesi bakalım hüsranla mı yoksa sevinçle mi sonuçlanacak..


Bu konumuzda sizlere Netflix 2021 filmleri arasında yer alan Tehlikeli Nokta film konusu ve oyuncuları kimler olduguna dair bilgiler sunmaya çalıştık. Sizlerde film hakkında filmlerinizi konumuz altından yorum olarak bizlerle paylaşabilirsiniz.


İlgili Konular

1- Netflix'in Aksiyon Filmi Extraction Film İncelemesi

2- Gece Saldırısı - Breaking In Film İncelemesi

3- Wonder Woman 1984 Film İncelemesi


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim