Telegram’a Yeni Gizlilik Özelliği Geldi

telegram yeni özellik

WhatsApp'ın yeni duyurmuş olduğu gizlilik politikasını her yönüyle değerlendiren Telegram yeni gizlilik özelliği getirdi. Whatsapp’tan Telegram geçişleri ile birlikte kısa sürede kullanıcı sayısını kat kat fazlalaştıran Telegram yeni güncellemeler ile uygulamasını taçlandırmaya devam ediyor. iOS ve Android için yayınlanan yeni 7.5.0 güncellemesi ile birlikte birkaç yeni özellik geldi.

Yeni Güncellemeler Ne İçeriyor?

Telegram güncellemesi ile birlikte Signal’da da bulunan otomatik silinen mesaj silme özelliğine ek olarak widget ve hareketli emojiler ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Yeni yapılan güncelleme ile birlikte Telegram da belirlediğiniz bir sohbet için mesajların otomatik silinmesi de ayarlanabilir konumda. Uygulamada mesajlar 24 saat ya da 7 gün arasında seçim ile birlikte zamanlama sonrasında gönderilen mesajları otomatik olarak tüm kullanıcılardan silecek. Gruplar ve kanallarda ise zamanlayıcı özelliğini sadece yöneticiler etkinleştirebiliyor. 

Widget özelliği ile artık Android ve iOS telefonlarda ana ekran için yeni widgetler ekleyebilirsiniz. Yeni güncelleme ile birlikte iki widget geldi. Birinci widget ile en son sohbetleri gösterebilirken ikinci widget ile de sadece isim ve profil resimlerinin bulunduğu bir kısayolu ana ekranınıza eklebiliyorsunuz.

Ayrıca artık gruplarınızın kullanıcı sınırınızı 200.000’den sınırsıza çıkaran Yayın Gruplarına çevirebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim