Twitter Dondurma Linki - Twitter Hesap Dondurma Nasıl Yapılır?

Twitter Dondurma Linki - Twitter Hesap Dondurma Nasıl Yapılır?


Artık Twitter dondurma linki ve hesap dondurma işlemini aktardık. Bir süreliğine Twitter'a ara verebilir, dilerseniz Twitter'ı kalıcı olarak kapatma yoluna da gidebilirsiniz.



İlginizi Çekebilir: Twitter Türkçe Yapma



Twitter Dondurma Linki ve Hesap Dondurma İşlemi



Acele ile twitter hesabınızı dondurmadan önce uyarıları dikkate alın. Twitter hesabınızı dondurduktan sonra 30 gün geçerse hesabınız tamamen kapatılır. Kapatılan Twitter hesabınızın tüm verileri kalıcı olarak silinir. Twitter hesabınızı sadece dondurmak istiyorsanız, 30 gün dolmadan hesabınıza giriş yapmalısınız.


Yukarıdaki video ile Twitter hesap dondurma işlemini yapabilirsiniz. İsterseniz bu linkten Twitter web sürümü üzerinden yani Twitter dondurma linki üzerinden hesabınızı dondurabilirsiniz.

Twitter dondurma linki

Dipnot: Unutmayın eğer hesabınıza giriş yapmadıysanız link açılmayacaktır.


Neden Twitter Hesabımı Dondurmalıyım?

Sosyal medyanın yanlış kullanımı zamanla bağımlılığa yol açmaktadır. Twitter'da birilerini takip etmek sizi günde 3-4 saat Twitter'a bağlıyorsa kapatmanızda fayda var. Artık tüm sosyal medya uygulamalarında kullanım süresi belirtilmekte. Twitter kullanım sürenize bakarak, azaltma veya hesap dondurma yolunu seçebilirsiniz.




Twitter Hesap Dondurma İşleminden Sonra Tweet'lerim Silinir Mi?

Twitter dondurma linki aracılığıyla hesap dondurma işlemini tamamlarsanız hesabınız askıya alınır. Tweetleriniz dahil verileriniz silinmeyecektir. Ancak dikkat edilmesi gereken tek nokta 30 gün içerisinde hesaba giriş yapılmasıdır. Hesaba giriş yapılmadığı takdirde hesap kalıcı olarak kapatılabilir.



Twitter Hesap Dondurma Nasıl Yapılır?

Twitter Hesap Dondurma Linki - Twitter Hesap Dondurma Nasıl Yapılır?

Twitter web sitesi üzerinden hesabınızı kapatmanız için ilk önce sağ üst bölümde yer alan profil fotoğrafına tıklayın. Açılan menüden "Ayarlar ve gizlilik" butonuna tıklayın.

Daha sonra yönlendirildiğiniz sayfada en alt bölmede yer alan "İçerik" kısmına gelin. "İçerik" kısmının en altında bulunan "Hesabını devre dışı bırak" bağlantısına tıklayın.

Twitter hesap dondurma işlemi bu kadar. "Devre dışı bırak" butonuna tıklayıp, şifrenizi girdikten ve onayladıktan sonra 30 gün boyunca hesabınız dondurulacak ve hesabınıza ait veriler saklanacaktır.






Twitter dondurma linki arayışında olanlar hesap dondurma işlemini başarıyla gerçekleştiremeyebilirler. Bu durumda paylaştığımız video ve görsel anlatımı izlemenizi öneririz. Buna rağmen sorun yaşamaya devam ediyorsanız yorum kısmından yaşadığınız hesap dondurma sorununu yazabilirsiniz.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim