YouTube Video İndirme Sitesi – 2021 – 📺 %100 Çalışan Siteler


Youtube Video İndirme Sitesi arıyorsanız doğru içeriktesiniz! Dünyanın en büyük video sitesi olarak bilinen YouTube bugün her saniye milyonlarca insanın aktif olarak ziyaret ettiği sitelerin en başında yer alıyor. Uzun yıllar önce ABD merkezli arama motoru ve teknoloji devi Google (Alphabet) tarafından satın alınan YouTube, bugün için milyarlarca dolar değere sahip olan özel bir site.

YouTube’dan video nasıl indirilir? Sorusunun cevabı ise çok daha kolay olabilmektedir. Günümüzde YouTube videoları nasıl indirilir? Sorusunun yanıtı kolaydır ve oldukça kısa süre içerisinde herhangi bir virüs ve benzer tehditler olmadan hemen videoları indirebilirsiniz.

YouTube video indirmek için yapmanız gerekenler sadece belirli siteleri kullanmak ve linki kopyalayıp yapıştırmak olacaktır.

Neden YouTube Videolarını İndirmeliyim?

YouTube’a yüklenen videolar bir süre sonra kullanıcılar tarafından veya gelen telif hakları sonucunda silinebilirler. Örneğin daha önce kimsenin söylemediği bir video klibine sahip olan müziği daha sonrasında YouTube’da izlemek istediğinizde kaybedebilirsiniz ve bu sizi üzebilir. Çok sevdiğiniz videoları cihazınıza indirerek bulut depolamada saklayabilir ve her zaman internet olmasa bile cihazınızda bu videoya erişim hakkı elde edebilirsiniz.

YouTube video indirme yararları arasında özellikle de uzun yolculuğa çıkacak olan insanlar internet paketlerinin bitmemesi için başta belgesel ve sevdiği video konuları olmak üzere çok fazla videoyu cihazlarına evde indirerek yüklemeyi ve bu sayede yolda internet olmasa bile ve internet haklarını kullanmaya hiçbir şekilde gerek olmaksızın videoları izlemek isteyebilirler. 10 saatlik yolculukta YouTube’de yapacak olduğunuz izlemeler 20 GB’ın üzerinde paket tüketebilir ve bu da kullanıcı olarak sizi hem maliyet hem de çok fazla videoda donmaya sebep olabilecek anlar yaşamanıza neden olabilir.

Özellikle uçak yolculukları yapacak olanlar için YouTube video indir siteleri çok önemlidir. Bu kimseler uçakta internet çekmediği için uzun saatler boyunca uçacak olduklarında çok ciddi sıkıntı yaşarlar ve yaşadıkları bu sıkıntıyı gidermek için YouTube’dan video indir siteleri bu kişiler için oldukça önemli siteler olarak kayda geçmektedir.

tr.savefrom.net

YouTube videolarını indirmek için en iyi siteler arasında ilk sıralarda yer alan ve Türkçe dil desteği ile çalışan tr.savefrom.net saniyeler içerisinde her türlü YouTube videosunu istediğiniz çözünürlükte indirmenizi sağlıyor. Aynı zamanda sitenin mobil uygulaması da bulunuyor ve bu sayede mobil cihazlarınızdan da YouTube videolarını indirebiliyorsunuz. Herhangi bir sınırı veya ücretli paketi bulunmayan internet sitesinden günde istediğiniz kadar YouTube videosunu indirebilirsiniz.

y2mate.com/tr3

En iyi YouTube video indirme siteleri arasında yine Türkçe dil desteği ve virüs barındırmayan sitelerden olan y2mate.com/tr3 çok sayıda insanın her gün video indirmek için aktif olarak kullandığı internet sitelerinden bir tanesi olarak bilinmektedir. YouTube videolarını bu siteden sadece video olarak değil aynı zamanda ses dosyası olarak indirebilirsiniz. Örneğin bir müziği çok sevdiniz ancak YouTube MP3 nasıl indirilir? Diye düşünmeye başladıysanız bu site yine size yardımcı olacaktır. Siteden yapacak olduğunuz indirme işlemleri için ücret istenmediği gibi herhangi bir virüslü sayfaya yönlendirme ve benzer kötü amaçlı yazılımları cihaza indirme gibi problemlerde bu sitede yaşanmamaktadır.

youtube-video.download/tr/

Adı gibi en iyi YouTube MP4 indirme siteleri arasında yer alan youtube-video.download/tr/ kısa süre içerisinde onlarca YouTube videosunu ücretsiz ve kısa süre içerisinde cihazınıza indirmenizi sağlayacak olan internet sitelerinden bir tanesidir. Site hızlıdır ve saniyeler içerisinde videoları 4K çözünürlükte bile indirmenize izin verir. Bazı YouTube video indirme siteleri 2020 yılında 4K videoları indirmek için ekstra ücret talep ederken, bu sitede ise herhangi bir çözünürlük formatına bakılmaksızın tüm videoları ücretsiz indirmenize yarayacak ücretsiz sistem işlemektedir. Bu da 4K videolar dahil tüm videoları ücretsiz olarak indirebileceğiniz anlamına geliyor. Sitede ayrıca YouTube MP3 indirme özelliğini de kullanarak videolarınızın sadece ses kısmını indirip video kısmını indirmeyerek veri tasarrufu sağlamanıza yardımcı olacak seçenek bulunmaktadır.

y2mate.guru/tr/

Yine y2mate sitesine bağlı olan ancak daha farklı sürüm ile karşımıza çıkan y2mate.guru/tr/ adlı internet sitesi hem YouTube videolarını indirmeye, hem de farklı formatlarda video dosyasını dönüştürmeye yardımcı oluyor. Sadece MP4 olarak değil farklı video dosya tiplerinde de dönüştürmeye izin veren internet sitesinde özellikle bazı cihazlar MP4 desteğine sahip değilse format değişimi için uğraşmaya gerek olmadan videoları farklı çözünürlüklerde direkt olarak istediğiniz dosya türünde bu internet sitesinden indirebilir ve cihazlarınızda izleyebilirsiniz.

x2convert.com

En hızlı YouTube video indirme sitesi arasında yer alan x2convert.com adlı internet sitesi kısa süre içerisinde saniyeler sürmeden videoları MP4 formatında indirmenize imkan tanıyor. Sitede herhangi bir virüs ve benzer açılır reklamlar bulunmadığı için kullanıcısının isteğini kısa süre içerisinde yerine getiriyor ve kısa süre içerisinde çok fazla vakit harcamadan en basit YouTube video indirme siteleri arasında yer aldığından isteğinizi kısa sürede yerine getirmiş oluyor. Video indirmek isteyen kullanıcılar için aynı zamanda kolay arayüze sahip olmasının etkisi ile internet sitesinden videoları indirmek hiç bilmeyen kullanıcı için bile mümkün olabiliyor.

ytvideoindir.com

YouTube video indirme siteleri arasında Türkçe desteği ve Türkiye merkezli olarak bilinen sitelerden olan ytvideoindir.com kullanıcıların kısa süre içerisinde istedikleri her türlü videoya erişim elde etmelerini sağlıyor. YouTube’dan video indirmek isteyen ve Türkçe YouTube video indirme sitesi arayan kullanıcılar için oldukça kaliteli bir site görevi gören site 7 gün 24 saat aktif olarak video indirmenize izin veriyor. Sitede herhangi bir virüs riski ve benzer riskler bulunmazken, özellikle de sayfayı kaplayan reklamlara yer verilmemesi, açılır reklamlar olmaması kullanıcıların kısa süre içerisinde YouTube video indirme işlemi nasıl yapılır? Sorusuna yanıt almalarını ve videoyu kısa sürede indirmelerine yardımcı oluyor.

flvto.biz/tr76/youtube-to-mp4

Dünyanın en çok kullanılan YouTube video indirme sitelerinden bir tanesi olan site flvto.biz/tr76/youtube-to-mp4/ şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Aynı zamanda sitede Chrome uzantısı bulunuyor ve kullanıcılar isterlerse siteye girmeden uzantı üzerinden istedikleri her an daha kolay ve kısa süre içerisinde YouTube MP4 indirme eklentisi ile videoları indirmeye hak elde edebiliyorlar. Bu internet sitesinin diğerlerine göre daha hızlı ve daha net ses ve video çevirdiğini de söyleyelim.

2conv.com/tr56/youtube-mp4

Hızlı YouTube MP4 indirme konusunda en hızlı video indirebileceğiniz siteler arasında bulunan 2conv.com/tr56/youtube-mp4/ kısa süre içerisinde videolarınızı indirmenizi sağlarken, aynı zamanda format seçimi ve benzer imkanları da size veriyor.

ymp4.download/tr3

Kolay tasarımlı YouTube 2020 video indir sitelerinden olan ymp4.download/tr3/ sayesinde artık videolarınızı daha kolay indirebilirsiniz. Hızlıca linki girerek ardından indir butonuna basarak sadece kolay 2 adımda videolarınızı indirebilirsiniz.

notube.net/tr/start

Dönüştürme öncesi video formatını dönüştürme ve benzer MP3 seçenekleri sunan notube.net/tr/start adlı YouTube reklamsız video indirme sitesi arasında yer alan bu sitede de hızlı bir şekilde videolarınızı indirebilir ve kısa süre içerisinde çok sayıda videoyu MP3, MP4, HD MP4, 3GP gibi format türlerinde videolarınızı cihazınızda depolamaya başlayabilirsiniz.

*Youtube video indirme siteleri bu içeriğin hazırlandığı tarihten itibaren zamanla tasarımsal değişimler, virüs tehlikesi, reklamlar ve benzer değişimler görebilirler. YouTube video indirme işleminde tüm sorumluluk ve doğabilecek tüm zarar kullanıcının kendisine aittir. Bloguzmani.com sorumluluk üstlenmemektedir.

YouTube Video İndirme Sitesi içeriğiyle ilgili yorumlarınızı ve sorularınızı bekliyoruz!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim