50 TL Altı Oynanabilecek 3 Güzel Oyun

50 TL ALTI OYNANABİLECEK 3 GÜZEL OYUN


Bilgisayar oyunu oynamayı kim sevmez ki.Fakat araya bütçe girdiği zaman durum biraz kısıtlı olabiliyor.Biz de sizler için 50 TL altına alınabilecek 3 güzel oyun derledik.İlk Oyunumuzla başlayalım.


Among Us:Milyonlarca indirmeye sahip bir oyundur.Mobil cihazlarda ücretsiz fakat PC fiyatı da gayet uygundur.Ortalama fiyatı 8 TL'dir.


Among us,Türkçe karşılığı "Katil Kim?" de diyebiliriz.10 Kişilik bir odaya girip aralarından maksimum 3 minimum 1 katili bulmaya çalıştığımız bir oyundur.Oyunun içerisinde ise mini oyunlar da yer alır.Hemen hemen her cihaz kaldırır ve sıkıntısız bir şekilde oynatır.Sayfamızda da önceden Among Us Nasıl Güncellenir? bunu detaylı bir şekilde uzun uzun anlatmıştık.


Fall Guys: Fall Guys da son zamanlarda yeni bir oyun şirketinin satın almasıyla ücretsiz olur mu diye tartışılıyor fakat bugün ortalama fiyatı 38 TL'dir.


Fall Guys,tavukların parkur yapmaya çalıştığı bir online ve çok oyunculu bir oyundur.Tavukların parkur yapmaya çalıştığı oyun konusunu biraz daha detaylandıralım.
Among Us'taki gibi odalara giriyoruz fakat burada odalar 100 Kişilik her geçen el parkuru bitiremeyenler eleniyor ve finale kalan son tavuklar yarışıyor.Daha sonrasında kazanan ise birinci oluyor.Oynaması gerçekten zevkli bir oyun ve fazlasıyla videoları var.Videolarını da dilerseniz izleyebilirsiniz.
50 TL Altı Oyunlar


Euro Truck Simulator 2 :Euro Truck Simulator 2 ise online veya kariyer modunda tır şoförlüğü yapılan bir oyundur.Ortalama fiyatı 39TL'dir.


Online modda gerçekçiliğini göstermek adına adminler örneğin yol tıkayan şoförleri cezalandırıyor.Fakat ben şoförlüğüme güveniyorum diyorsanız online modda girip rahat rahat oynayabilirsiniz.Şimdiye kadar anlattığım en sevdiğim oyunlardan birisi diyebiliriz.Kısacası bu oyunda belirli ücretler karşılığında bir yükü bir yerden alıp başka bir yere götürüyoruz.Bankadan kredi çekip kendimize tır alabiliyoruz.İstediğimiz bir arabanın modunu yükleyip o arabayı sürebiliyoruz.Ayrıca oyuna Türkiye Haritası modu ile de giriş yapabilip oynayabiliyoruz.
Tabii biz ortalama fiyatları verirken 2021 yılının başlarındayız fiyatlar değişkenlik gösterebilir ve her sitede ayrı fiyatlara sunulabilir bu sadece tavsiyelerimizi sizlerle paylaştığımız bir yazıdır.



50 TL Param Var Ne Alabilirim?
Oyunlardan Among Us'un yanına herhangi birini alabilirsiniz.Toplamda 2 oyun almış olursunuz
Örneğin;
Among Us+Fall Guys
Among Us+Euro Truck Simulator
oyunlarından herhangi birini aldıktan sonra ise elinizde ortalama 3 veya 4 TL para kalacaktır.Bununla da kendinize bir içecek alıp oyunları keyifle oynayabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim