Clubhouse Android Uygulamasının Yayın Tarihi Açıklandı

 Clubhouse Android Uygulmasının Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı

En yeni sosyal medya uygulaması da denilen Clubhouse,sadece İOS cihazlarında olduğu için Android kullanıcılarından da uygulama için yoğun istek vardı.Clubhouse kurucu ortağı Paul Davison'dan Android kullanıcılarına beklenen haber geldi.Davison uygulmanın Android sürümünü yayınlamak için birkaç aya daha ihtiyaçları olduğunu belirtti.Ayrıca uygulama hakkında önemli bir gelişmenin de olma olasılığı olabilir.

Bildiğimiz gibi Android kullanıcıları Clubhouse uygulamasına katılamıyor.Clubhouse şu an için yalnızca İOS cihazlarda bulunuyor.Tabii,milyonlarca hatta milyarlarca diyebileceğimiz Android kullanıcıları da uygulamaya yoğun ilgi duyuyor.

Uygulamanın Android sürümü hakkında konuşan Clubhouse kurucu ortağı Paul Davison,şirketin Android uygulama için çok çalıştığını fakat uygulmanın Android sürümü için birkaç aya daha ihtiyaçlarının olduğunu belirtti.


Clubhouse Android Sürümü için İlkbaharın Sonu işaret Ediliyor

Clubhouse Android



Görünene göre Android kullanıcıları Clubhouse için Android sürümü uygulamasını ilkbaharın sonuna doğru indirebileceğiz.
Yapılan açıklamalara göre uygulamanın ilkbaharın sonunda çıkarılacağı işaret ediliyor.
Ayrıca belirttiğimiz gibi ise uygulama hakkında önemli bir gelişmeye de adım atılabilir.Bu gelişme tüm kullanıcıları ilgilendiren ve çok beklenen bir haber.

Davetiye ile Giriş Kaldırılabilir

Clubhouse Android


Birçoğumuzun beklediği haber ise gelebilir.Tahminlere göre Clubhouse Android sürümünün gelmesiyle davetiye ile uygulamaya giriş kaldırılacak,girişler davetiyeye ihtiyaç kalmadan olacaktır.

Clubhouse kurucu ortağı,Paul Davison,uygulmanın herkese açık hale getirilmesi hakkında ise geniş bir kitlesi bulunan içerik oluşturucuları platforma çekmeyi hedeflediklerini belirtti.Bu gelişme için ise Android sürümü gibi birkaç aya ihtiyaçları olduğunu söyledi.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim