En İyi 5 Akıllı Saat (Fiyat/Performans)

Günümüzün artık neredeyse vazgeçilmezi haline gelen akıllı saatler, hayatımızın birçok alanında bize kolaylıklar sağlıyor. Klasik saatlerin yerini tutmaya başlayan akıllı saatlerden sizler için en iyi akıllı saatlerden fiyat performans odaklı beş akıllı saat derledik.

Haylou Solar LS05

Haylou Solar LS05

Su geçirmezlik sertifikasına sahip Haylou Solar LS05 spor tutkunları için geliştirilmiş bir akıllı kol saati. Uygun fiyatlı kol saati 1,28 inc’lik bir TFT ekrana sahip. 240x240 görüntü kalitesiyle fiyatına göre oldukça net bir görüntü veriyor. Haylou Solar LS05 akıllı saatte ayrıca kalp atış hızı (nabız) ve pedometre ile desteklenen 12 spor modu bulunmakta. 340 mah pil kapasitesine sahip olan saat 30 güne kadar pil ömrü ile de oldukça iddaalı!

Xiaomi Mi Watch Lite

Xiaomi Mi Watch Lite

Akıllı telefonlarda hızla yükseliş sergileyen Xiaomi firması, giyilebilir ve hayatı kolaylaştıran teknolojilerde çok fazla çalışmalar yapıyor. Ulaşılabilir fiyatlar ile sunduğu teknolojiler ise çok çok fazla... 1.4 inc TFT ekrana sahip olan Xiaomi Mi Watch Lite 50 metreye kadar derinlikte su geçirmezlik özelliğine sahip. Çok şık bir görüntüsü olan akıllı saatte ayrıca biyo-izleme optik sensörüyle kalp atış hızınızı (nabız) ölçebiliyor. 1000+ fazla özelleştirilmiş görüntü kombinasyonuna sahip akıllı saat ile ortamınıza ve modunuza uygun temalar seçebilirsiniz. İvmeölçer, jiroskop, pusula, barometre, altimetre gibi donanımlara sahip olan akıllı saat 11 egzersiz modu ve su geçirmezlik özelliği ile spor tutkunlarına da hitap ediyor.

Amazfit Verge

Amazfit Verge

Sesli görüşme, su geçirmezlik, adım sayar, kalp atış hızı vb. birçok özelliği bulunan fiyat/performans akıllı saat oval görüntüsü ile oldukça şık bir yapıya sahip. AMOLED ekrana sahip olan Amazfit Verge ayrıca oldukça net bir görüntü kalitesi sunuyor.

Huawei Watch GT 2e

Huawei Watch GT 2e

Oldukça spor görünüme sahip olan Huawei Watch GT 2e akıllı saati tam tamına 85 özel egzersiz moduna sahip. Şık saat 1.39 inc AMOLED bir ekran ile görüntü kalitesinden ödün vermezken, ayrıca sizlere çeşit çeşit tema imkanı sunmakta. 2 hafta pil süresi vaat eden Huawei Watch GT 2e, 15 profesyonel egzersiz modu ve şık spor görünümü ile tam spor tutkunlarına göre!

Ayrıca akıllı saat nabız ölçme, stres seviyesi ölçme, uyku takibi, kan okjisen seviyesini (SpO2) ölçme vb. teknolojileri ile birlikte geliyor.

Realme Watch

Realme Watch

Son olarak uygun fiyatlı en iyi akıllı saat kategorimizde ise Realme Watch yer alıyor. Bir diğer akıllı telefon üreticisi devi Oppo markası altında sunulan Realme Watch akıllı saat kan oksijen seviyesini ölçen diğer akıllı saat önerimiz. Kişiselleştirilebilir arayüz teknolojisine sahip olan saat nabız ölçer, 14 spor modu IP68 suya dayanıklılık gibi birçok özelliğe sahip.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim