HyperX Alloy Origins Tanıtıldı!

hyperx alloy origins

Yeni HyperX Alloy Origins, oyuncu klavyesi ile kendinizi bir üst sınıfa taşıyabilirsiniz. Full RGB aydınlatmaya sahip olan HyperX Alloy Origins çıkarılabilir USB kablolu yapıya sahip Windows üzerinde bulunan programı ile tamamen özelleştirilebilir yapıda.

Yeni tanıtılan klavye mükemmel bir kaliteye sahip. Yumuşak bir yüzeyle kaplanmış tamamen alüminyum bir gövdeye sahip olan HyperX Alloy Origins; esneme belirtisi göstermiyor, sağlam ve ağır bir klavye. Ayrıca klavye, tam RGB arka aydınlatmaya sahip ve her tuş, HyperX'in NGENUITY yazılımı aracılığıyla ayrı ayrı özelleştirilebilir bir özelliğe sahip. RGB aydınlatması, RGB aydınlatmalı ışıklı diğer klavyelerden daha parlak ve bu da hafif bir renk akışı sağlıyor.

Ayrıca HyperX Alloy Origins oyununuzu yanlışlıkla küçültmeyi önlemek için Windows tuşunu kilitleyen bir 'Oyun Modu' seçeneği var ve doğrudan klavyeden veya yazılım aracılığıyla etkinleştirilebilir. Klavye ile ilgili daha detaylı bilgileri HyperX Alloy Origins Tanıtım Sitesi’nden inceleyebilirsiniz.

ARTILARI

Olağanüstü kaliteli yapısı.

Mükemmel yazma deneyimi.

Programlanabilir tuşlar.

Tam RGB aydınlatma.

EKSİLERİ

Özelleştirme yazılımı yalnızca Windows'ta mevcut.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim