Land Film Konusu, Oyuncuları ve İncelemesi

Land Film Konusu, Oyuncuları ve İncelemesi
Land Film Konusu, Oyuncuları ve İncelemesi
2021 dram filmleri arasında yerini alan Land filmi, orman filmleri izlemeyi sevenler için oldukça kaliteli filmlerden bir tanesi gibi duruyor. Peki Land film konusu nedir? Land filmi oyuncuları kimdir? İşte Land türkçe dublaj izle hakkında merak edilen tüm detaylar..


Amerika yapımı Land filmi yönetmen koltuğunda Robin Wright oturuyor. 1 saat 29 dakikalık bir süreye sahip olan film, aldığı 6.6 IMDb puanıyla da izlenmeye değer dram filmlerinden bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Geçtiğimiz ayın yanı 12 Şubat 2021 tarihinde vizyona giren Land filmi senaryosunu Jesse Chatham ile Erin Dignam birlikte kaleme almıştır. Filmin yapımcılığını ise Allyn Stewart, Leah Holzer, Lora Kennedy ve Peter Saraf isimleri birlikte üstlenmiştir. 2021 dram filmleri arasında alan Land filmi oyuncu kadrosunda ise Robin Wright, Demian Bichir, Sarah Dawn Pledge ve Kim Dickens gibi isimler yer alıyor.


Land Film Oyuncuları

Geçtiğimiz ay(12 Şubat 2021) vizyona giren Land filminin oyuncu kadrosunda kimler olduğu merak ediliyor. Filmin yönetmeni Robin Wright'ın da içinde bulunduğu oyuncu kadrosunda, Demian Bichir, Sarah Dawn Pledge, Kim Dickens, Warren Christie, Finlay Wojtak-Hissong, Jordan Bullchild, Brad Leland, Dave Trimble, Rikki-Lynn Ward, Mia McDonald, Barb Mitchell, Dennis Corrie, Valerie Planche ve  Laura Yenga gibi isimler yer alıyor.


Land Filmi Konusu

Land Türkçe altyazı izle filmi konusu merak edilenlerin başında geliyor. Edee Mathis adındaki bir avukat, bir trajedi yaşar ve bu nedenle de büyük bir yıkımın içine girer. Bu yıkımın sonrasında kendini dik tutabilmek isteyen Edee Mathis, vahşi bir ormanın içinde bulunan kulübeye yerleşme kararı alır. Edee Mathis, yerleştiği kulübede zorlu geçen kış koşullarının yanı sıra bir vahşi hayvanlara karşı nasıl hayatta kalabileceğini öğrenmeye çalışacaktır. Bu sırada da Edee Mathis, yerel bir avcı ile karşılaştığı andan itibaren işler oldukça değişecektir.


Land filmi aslında vahşi ormanda yaşam mücadelesi verilen filmleri sevenler için oldukça keyif verici gibi görünüyor. Henüz Land Türkçe dublaj izle seçeneği mevcut değildir. O nedenle Land Türkçe altyazı izleme şansınız var.


İlgili Konular

1- Susturma (The Silencing) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

2- Tehlikeli Nokta - Red Dot Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

3- Hurok (Zaman Döngüsü) Film İncelemesi


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim