WhatsApp Plus ne işe yarar?

Whatsapp plus nedir?
Whatsapp plus nedir?
Whatsapp plus Android işletim sistemli cep telefonları için üretilmiş olup, Whatsapp uygulamasına ek özellikler ekleyen bir uygulamadır. Uygulama indirildiğinde Whatsapp uygulamasıyla tam olarak aynı özelliklere sahip olsa da birçok özelliği ile kişiselleştirme yapılabilir.

Whatsapp Plus Kullanmanın Amaçları

Whatsapp’ta, daha fazla özellik kullanmak, üzerinde değişiklik yapmak, farklı detaylara ulaşmak için tercih edilen bir uygulamadır. Whatsapp’ta çevrimiçi görünmek istemeyenler, mesajlarına şifre koymak isteyenler için çok uygun bir uygulamadır.

Whatsapp Plus Özellikleri

WhatsappnPlus'u Whatsapp'tan ayıran özellikler aşağıda sıralanmıştır.

  • Whatsapp Plus’ta son görünme, status kısmından Last Seen özelliğini aktif hale getirerek kaldırılır. Aynı zamanda rehberinde bulunan kişilerin son hareketleri görünebilir.
  • Çevrimdışı whatsapp kullanma sayesinde çevrimiçi olunsa dahi çevrimiçi görünmez.
  • Stolklama sayesinde watsapp’ta kimin profilinin değiştiği, durumun ne zaman değiştiği gibi bilgilere Log özelliği ile ulaşılır.
  • Whatsapp Plus uygulamasına şifre koyulabilir. Bu sayede telefonun başkasının eline geçmesi halinde mesajların okunmasına engel olunur.
  • Profil resmine kimlerin baktığı tespit edilebilir.
  • Mesajların okunduğunu belirten mavi tikler ve mesaj yazarken çıkan yazıyor gibi iletiler de engellenir.
  • Bu uygulama sayesinde emoji çeşitliliğinde de artış görülür. Fakat bu emojilerin gönderilebilmesi için uygulamanın karşı tarafta da yüklü olması gerekir.

Yukarıda sayılan özelliklerin yanı sıra Whatsapp Plus sık sık güncelleme yaparak özelliklerini daha da arttırmaktadır.

Whatsapp Plus Nasıl Yüklenir?

Whatsapp Plus yasal değildir. Google play uygulamasında bulunmamaktadır. Uygulamanın yüklenebilmesi için Whatsapp uygulaması yedeklenerek kaldırılması gerekir. GB Whatsapp uygulamasını APK olarak telefona indirilmesi gerekir. 

Whatsapp Plus yeni adıyla GBWtsapp uygulaması android kullanıcıları tarafından kullanılır. APK şeklindeki dosya indirilmediyse cihazdan, Ayarlar, Güvenlik, Bilinmeyen kaynaklar kısmı aktif hale getirilir. Çünkü indirme esnasında bilinmeyen kaynaklardan gelen bildirimler aktifleştirilmek istenilecektir.

Whatsapp Plus Kullanılırsa Whatsapp Kapanır mı?

Whatsapp ve whatsapp plus uygulamalarından yalnız biri yüklenebilir. Biri yüklenirken diğerinin silinmesi istenir. Whatsapp Plus yasal olmadığı için, bu uygulama kullanıldığında Whatsapp yöneticileri tarafından fark edildiğinde kapanır. Fakat Whatsapp Plus yöneticileri bu durum için önlem almışlardır. 

Uygulamanın anti-ban özelliği bulunmaktadır. Bu özellik sayesinde uygulama normal Watsapp olarak algılanır. Anti-ban özelliğinin olup olmadığı kontrol edilip indirilmelidir. Whatsapp Plus kullananlar uygulamayı sildiklerinde 24 saat boyunca Whatsapp kullanılamayacaktır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim