Xiaomi, Yeni Akıllı Saati Mi Band 6'yı Duyurdu

 Xiaomi, Yeni Akıllı Saati Mi Band 6'yı Duyurdu

Xiaomi, giyilebilir teknolojide oldukça popüler olan akıllı saat serisi Mi Band'in yeni üyesi Mi Smart Band 6'yı duyurdu. Tasarım olarak serinin diğer ürünlerine benzeyen Mi Smart Band 6, özellikleriyle dikkat çekiyor.


Dünya'nın popüler markası Xiaomi, 2021 yeni ürün lansmanında giyilebilir teknolojisinin iddialı serisi Mi Band'in yeni üyesi Mi Band 6'yı da duyurdu. Ayrıca Xiaomi, Türkiye fabrikasında akıllı telefon üretimi resmen başladı.



Xiaomi, Yeni Akıllı Saati Mi Band 6'yı Duyurdu





Özelliklerini özetleyecek olursak; 6 farklı renkte kayış ve en önemlisi Mi Smart Band tarihindeki ilk Tam Ekranlı Amoled ekranla, neredeyse % 50 daha büyük ve her zamankinden çok daha net olacak. Bunlara ek olarak ise 30 fitness modu ve 6 farklı egzersiz modunu otomatik olarak algılayabilen bir özelliği var. 


Sağlık özellikleriyle de öne çıkan akıllı saat SpO2 sensörüne sahip ve dolayısıyla kandaki oksijen seviyelerini gösterebiliyor.


Pomodro zamanlayıcısı özelliği ile kullanıcıların 25 dakika bildirim almadan daha çok odaklanmasına yardımcı oluyor. Ayrıca Mi Smart Band 6 akıllı saatler tek şarj ile yaklaşık 14 gün kullanım süresine de sahip olmasıyla adından fazlasıyla söz ettirecek gibi görünüyor.


Mi Smart Band 6 her zaman bir adım önde kalmana yardımcı olacak. Peki fiyatları ne kadar?


Xiaomi Mi Smart Band 6'nın Fiyatı Ne Kadar?

Yeni Xiaomi Mi Smart Band 6, NFC bulunmayan versiyonu için 35 Dolar, NFC bulunan versiyonu için ise 42 dolar fiyat etiketine sahip.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim