YouTube 1000 Abone Olmak için Öneriler

 YouTube 1000 Abone Olmak için Öneriler

En popüler sosyal medya sitelerinden birisi olan YouTube her geçen gün daha fazla kullanıcı elde ederek gelişimine devam ediyor.Durum böyle olunca ise birçok insan fenomen olmak veya para kazanmak için videolar çekmeye başlıyorlar.

Fakat artık YouTube kazanç elde etmeniz için kanalınızın son 12 ay içerisinde en az 1000 abone ve 4000 saat izlenmesini istiyor.1000 abone tek seferlik fakat 4000 saat için sürekli içerik üretmenizde fayda var.

Bu konumuzda ise 1000 abone nasıl olunur? YouTube 1000 Abone Olmak için Öneriler,YouTube 1000 Aboneye Ortalama Ne Kadar Sürede Ulaşırım? sorularını yanıtlayacağız.


YouTube 1000 Abone Olmak için Öneriler



YouTube Kanalımı Nasıl 1000 Abone Yaparım?

Youtube kanalınızı 1000 abone yapmak ne kadar zor gibi görünse de aslında gereken emek verildiği zaman basit bir işlemdir.Fakat yapacağımız işlemler hemen değil;biraz zamanımızı alacaktır.Youtube kanalınızı 1000 abone yapmak için aşağıdaki önerilerimizi okuyunuz.

  • Youtube Canlı Yayınlar

Youtube'da birçok abone kazanmak isteyen kişi canlı yayınlarda buluşuyor ve birbirlerine karşılıklı abone oluyor,hatta durumu abartıp 20 hesap karşılığında 20 hesapla abone olan bile var.Tabii bu Youtube tarafından pek desteklenmeyen bir yayın türüdür.Bunu da söylemekte fayda var.

  • Facebook Grupları

Bu madde artık çok sıradan gibi gelmeye başlamış olabilir fakat doğru adresi bulduğunuz zaman hiç de düşündüğünüz gibi değil.Grupları kullanarak gerçekten çok başarılı olmuş kanallar da var.Bunun için de biraz zamana ihtiyacınız var.Tabii 1000 abone olmak için madde ne olursa olsun zaman harcamanız gerekecek fakat bu diğerlerine kıyasla bir miktar daha fazla zamanınızı alacaktır.


Youtube 1000 Abone Olmak için Öneriler


  • Karşılıklı Abone Siteleri

Anlattığımız yöntemler arasında en etkilisi bu diyebiliriz.Çünkü ilk yöntemin biraz daha gelişmiş hali olarak bu maddeyi eklemek istedik.

Karşılıklı abone sitelerinde bir videoya beğeni atmak veya abone olmak karşılığında "koin" tarzı (o sitenin belirlemiş olduğu) birimler kazanırsınız.Siz de bu birimleri kullanarak abone,beğeni,yorum,beğenmeme gibi özellikler de ekletebilirsiniz.Bu siteleri kullanarak 4000 saat bile olabilirsiniz.

  • Video Çekmek

En çok bilinen yöntem fakat aralarında en zoru da bu madde diyebiliriz.Ancak bu yöntem en güvenli ve en çok abone kazanacağınız öneri maddesidir.

Maddeler bunlar fakat;

  • instagram
  • whatsapp
  • diğer sosyal medya uygulamaları
ile de kanalınızı 1000 aboneye ulaştırabilirsiniz.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim