Bir Zamanlar Kıbrıs Dizi Oyuncuları İsimleri: İşte Tam Kadro!

Bir Zamanlar Kıbrıs Dizi Oyuncuları İsimleri: İşte Tam Kadro!
Bir Zamanlar Kıbrıs Dizi Oyuncuları İsimleri: İşte Tam Kadro!

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs, ilk bölümü 1 Nisan 2021 tarihi itibarıyla yayınlandı. Başrollerinde Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir gibi isimler yer aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs konusu nedir? İşte Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları isimleri, yaşları ve nereli oldukları.


TRT 1 ekranları yepyeni bir dizi ile daha buluşuyor. Pelin Karahan, Ahmet Kural gibi isimlerin yer aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi oyuncuları kimler olduğu merak ediliyor. Ayrıca Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi konusu nedir sorusu da akıllarda soru işareti bırakıyor.


Bir Zamanlar Kıbrıs Konusu Nedir?

Hakan İnan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin senaryosunu Emre Özdür; Başar Başaran kaleme almıştır. Dizinin konusu ise Kıbrıs Türkleri ve Kıbrıs Harekatını konu olarak işlemiştir.


Bir Zamanlar Kıbrıs Dizi Oyuncuları

Oyuncuları hakkında bilgi vermeden önce dizide hangi isimlerin yer aldığını kısaca bir görelim. İlk olarak dizide komedi dizi ve filmlerin ünlü ismi Ahmet Kural geliyor. Bunun yanı sıra Kavak Yelleri’nin unutulmaz isimlerinden olan Pelin Karahan’da dizide başrol alıyor. Yine Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın, Devrim Saltoğlu, Rauf Denktaş, Hasan Küçükçetin, Deniz Baytaş, Miray Akay, Ahmet Somers, Sümeyra Koç, Nebil Sayın, Hakan Güner, DR. FAZIL KÜÇÜK gibi isimler yer alıyor.


Ahmet Kural - Kemal Bir Zamanlar Kıbrıs Oyuncuları

Çalgı Çengi, Düğün Dernek, Baba Parası gibi filmlerde büyük başarı gösteren, İşler Güçler, Kardeş Payı gibi dizilerde kariyerinin zirvesine ulaşan Ahmet Kural, TRT 1’in yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Kemal karakterine can veriyor. Ahmet Kural kaç yaşında nerede doğdu? Dizinin Kemal’i Ahmet Kural, Kütahya’da doğmuştur. 10 Kasım 1982 tarihinde dünyaya gelen oyuncu şu anda 38 yaşındadır.


Pelin Karahan - İnci Bir Zamanlar Kıbrıs Oyuncuları

TRT 1’in yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi oyuncuları arasında yer alan Pelin Karahan, dizide İnci karakterine can veriyor. Peki Pelin Karahan nereli ve kaç yaşında? Ankara’da doğan Pelin Karahan, 6 Ekim 1984 tarihinde dünyaya gelmiştir. Daha önce Kavak Yelleri dizisi ile başarıyı yakalayan Pelin Karahan, Yeter, Muhteşem Yüzyıl, Mavi Kelebekler gibi dizilerde de rol almıştır.


Serkan Çayoğlu - Ankaralı Bir Zamanlar Kıbrıs

Almanya doğumlu olan Serkan Çayoğlu, 31 Mayıs 1987 tarihinde dünyaya gelmiştir. Model ve oyuncu olan Serkan Çayoğlu, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Ankaralı karakterini canlandırıyor. Daha önce Kiraz Mevsimi, Yeni Hayat, Halka ve Hayatımın Aşkı gibi yapımlarda rol almıştır.


Gülper Özdemir - Ayşe Bir Zamanlar Kıbrıs

Almanya’nın Frankfurt kentinde doğan Gülper Özdemir, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Ayşe karakterini canlandırıyor. 1990 doğumlu olan oyuncu, daha önce Meleklerin Aşkı, Tutsak, Bana Sevmeyi Anlat, Hay Sultan gibi yapımlarda rol aldı. Gülper Özdemir’in boyu ise 1.66 olarak belirtiliyor.


Tayanç Ayaydın - Samson Bir Zamanlar Kıbrıs

İstanbul’da dünyaya gelen Tayanç Ayaydın, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Samson karakterine can veriyor. 41 yaşındaki oyuncu, 7 Ağustos 1979 tarihinde dünyaya geldi. Sakarya Fırat, Yeni Hayat, Aşk Kırmızı, Büşra gibi daha birçok yapımda rol aldı.


Devrim Saltoğlu - Rauf Denktaş Bir Zamanlar Kıbrıs

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi oyuncuları arasında Devrim Saltoğlu da yerini aldı. Devrim Saltoğlu dizide Eski Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ı canlandıracak. Trabzon’da doğan Devrim Saltoğlu, 30 Haziran 1973 tarihinde dünyaya gelmiştir.


Hasan Küçükçetin - Derviş Bir Zamanlar Kıbrıs

Menekşe ile Halil, Yaprak Dökümü, Aşk Uykusu, Kaçak ve Gelmeyen Bahar gibi yapımlarda rol alan Hasan Küçükçetin, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde ise Derviş karakterini canlandıracak. Balıkesir’de doğan Hasan Küçükçetin, 6 Haziran 1981 tarihinde dünyaya gelmiştir.


Deniz Baytaş - Sıtkiye Bir Zamanlar Kıbrıs

19 Ağustos 1965 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Deniz Baytaş, Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları arasında yer alıyor. Dizide Sıtkiye karakterini canlandıran Deniz Baytaş, Kod Adı, Fatmagül’ün Suçu Ne, Rüzgarlı Sokak, Güzel Köylü, Yanımda Kal gibi yapımlarda rol almıştır.


Miray Akay - Pembe Bir Zamanlar Kıbrıs

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin genç oyuncularından bir tanesi olan Miray Akay, dizide Pembe karakterini canlandıracak. Miray Akay, Ukrayna’da 17 Temmuz 2000 tarihinde dünyaya gelmiştir. Boyu 1.65 cm olan genç oyuncu daha önce, Güneşin Kızları, Halam Geldi, Dayan Yüreğim ve Zümrüdüanka gibi yapımlarda rol aldı.


Ahmet Somers - Salahi Bir Zamanlar Kıbrıs

1959 tarihinde İzmir’de doğan Ahmet Somers, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Salahi karakterine can veriyor. Daha önce Yeşil Deniz, Erkenci Kuş, Kurt Kanunu, Hatasız Kul Olmaz gibi daha birçok yapımda rol almıştır.


Sümeyra Koç - Sandy Bir Zamanlar Kıbrıs

27 Şubat 1987 tarihinde İstanbul’da doğan Sümeyra Koç, TRT 1’in yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs’ta Sandy karakterini canlandıracak. 1.70 cm boyu olan Sümeyra Koç, daha önce Sana Bir Sır Vereceğim, Otel Divane, Kara Kutu, Günebakan, Kurt Seyit ve Şura, Galip Derviş gibi yapımlarda rol aldı.


Nebil Sayın - Grivas Bir Zamanlar Kıbrıs

1971 tarihinde İstanbul’da doğan Nebil Sayın, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Grivas karakterine can veriyor. İçerde dizisinde ‘Çoşkun’ rolü ile bilinen Nebil Sayın, Yolculuk, Rüzgar, Boşu Bir Yerde, Kovala, Çukur, Hayat Var, Günah Keçisi, Ve Panayır Köyden Gider gibi birçok yapımda rol almıştır.


Hakan Güner Bir Zamanlar Kıbrıs

Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları arasında Hakan Güner de yer alıyor. Hakan Güner dizide Eski Kıbrıs Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Fazıl Küçük’ü canlandırıyor.


İlgili Konular

1- Sadakatsiz Dizi Oyuncuları İsimleri, Yaşları, Nereli

2- Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Altyapı Oyuncuları İsimleri

3- Bay Yanlış Dizi Oyuncuları İsimleri, Yaşları, Nereli ve Boyları?


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim