BluTV'den Sevindiren Haber: Bu Hafta Sonu Boyunca Ücretsiz

BluTV tarafından yapılan bir açıklamaya göre bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı nedeniyle BluTV içerikleri ücretsiz olarak izlenebilecek.


Yeni kısıtlamalar ile evde kaldığımız bu günlerde BluTV tarafından yapılan bir açıklamaya göre keyfinizi yerine getirebilmek için bu hafta sonu BluTV ücretsiz.



BluTV haftasonu şifre



  İçerikler Ücretsiz İzlenebilecek


Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde COVİD-19 nedeniyle gelen önlemlere yenileri eklendi. Türkiye'nin popüler yayın servislerinden birisi olan BluTV ise izleyicilerinin keyfini yerine getirebilmek adına izleyicilerine bu hafta sonu ücretsiz kullanım imkanı sundu. Hafta sonu ücretsiz olan BluTV, şifresini de açıkladı



  Nasıl Ücretsiz İzleyebilirim?


"BluTV'den sevindiren haber: Bu hafta sonu boyunca ücretsiz" ancak biz bu hafta sonu BluTV'ye nasıl ücretsiz girebiliriz? İşte hafta sonu geçerli olacak ücretsiz erişim kampanyasından nasıl yararlanabileceğinizin şifresi:


BluTV hafta sonunu dizi ve filmlerle renklendirmek isteyen kullanıcıları için yaptığı açıklamada izleyicilerine şifre de verdi. Bu sayede "blutvizliyorum" şifresiyle hafta sonu BluTV içerikleri ücretsiz olarak izlenebilecek. 


Cuma günü saat 09:00'da başlayan Kampanya 18 Nisan 2021 saat 23:59'da sona erecek.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim