Gamzeli Kız İle Röportaj



Hepinize merhaba blogokurları! Bugün ilk defa röportaj yazısı yazdım.Röportaj yapacağım kişi yine benim gibi bir blogger... Evet biliyorsunuz ki yakın zamanda Gamzeli Kız benimle röportaj yapmıştı.
Hemen linki belirtelim. Bakmayı unutmayın! Yoksa küserim!
Şimdi ben onun ile yapacağım. Yazıya başlamadan önce Gamzeli Kız biraz anonim yani kimliğini saklıyor. Bence Gamzeli Kız, FBI !


Her neyse fazla uzatmadan röportaja geçelim...

Evet hazırsanız sorular geliyor...

3-2-1 İşte Sorular!

Öncellikle Merhaba!
Merhaba çok heyecanlıyım normalde sorarım ama şimdi bana sorulacak 😅

---Evet klasik her röpertajda insan heyecanlanır. Bende dahil 😅---

Biraz kendini tanıtır mısın? İsmin ne?
Ben Gamzeli Kız ismimi ve bilgilerimi vermeyi tercih etmiyorum.Sosyal medyayı anonim olarak kullanıyorum. Blogumda kendi çapımda yazılar yayınlıyorum. Çok fazla yazı yeteneğim yok. Ama Blogger sayesinde kendimi gelistiriyorum. Daha çok öğrendiğim ve deneyimlediğim konuları öneri olarak paylasıyorum. Blogumda farklı kategoriler var bir çok kitleye hitap etmeyi istiyorum.

--- FBI Oyunu başlasın!...---

Kaç yaşındasın?
Anonim olarak kalmayı tercih ediyorum ama sınavlara hazırlanıyorum.

--- Sizce kaç yaşında? Yorumlara yazın bakalım!---

Blog sitesi açmaya nasıl karar verdiniz?
Youtube da bir video ile karşıma çıktı aslında birkac senedir ilgim vardı.Ama fazla bilgim yoktu bir anda açmaya karar verdim. Hemen hesap açtım çok isim düşündüm en sonunda Gamzeli Kızı buldum ve çok benimsedim.Aslında yazı yeteneğim olduğu için değil de eğlenmek için açtım benim karakterim böyle. Yani eğlencesine yapıyorum ama git gide kendimi geliştirebileceğimi de düşünüyorum İnşaAllah.

Sitenize girilmesi ve yorumların artması sana nasıl bir duygu veriyor?
İlk zamanlarda başında bir tane yorum bir izlenmenin gelmesini sabırsızlıkla bekliyordum. Git gide biraz daha izlenme ve yorum artmaya başladı. Bunun için destek olanlara sonsuz teşekkurlerimi sunuyorum. Evde o kadar mutlu oluyorum ki heyecandan yerimde duramıyorum. Bu duyguyu tattığım için de olabildiğince bloglara girip ben de onları mutlu etmeyi istiyorum.

---( Gördüğünüz gibi duyarlı bir blogger... Yorum atana yorumsuz kalmıyor! HELAL BE SANA ABLA! )---

Sitenizin görüntülenmesi ve yorumların artması ne zaman artmaya başladı?
Bu benim yaklaşık 3. Ayım ocak ayında açmistim. ilk başlarda bir veya 2 idi. Sonra instagram hesabı açtım Yazarix ile tanıştım bana çok yardımcı oldu sonra irem ile tanıştım derken birçok kişi ile tanıştım Ve iyi ki başlamışım dedim. Bloggerda tanıdığım blogların hepsi birbirinden güzel umarım hepsi başarili olur. Yani kısaca şubat aylarında falan artmaya başladı.

---( Bu arada benimde birçok bloggerlarla tanışmam ile oldu! )---

Blog sitesi açarken neden başka bir site kurucu kullanmadınız? Yani neden blogger kullandınız?
Bir bilgim yoktu heyecanlandım ve direk bloggera girip açtım. Aslinda çok da anlamam bilgisayar işlerinden blogger öğrenmeme vesile oluyor 😅.

---( Benim ilk tercihim Blogger'ın ücretsiz olması idi! )---

Sitenizin ismini koyarken nereden ve niçin bu ismi kullandınız?
Bu isim , isim düşünürken çok güzel geldi kulağıma gamzem olduğu için aklıma bu isim geldi. cok fazla isim düşünmüştüm ama bunu daha çok sevdim.


---( O zaman bildiğimiz Keloğlanında bir blog sitesi var! Adıda Kel Oğlan !  😂 )---

Eğer sitenizin ismini değiştirmek istediyseniz hangi ismi kullanırdınız? Neden?
Önceki alternetiflerim den birini kullanırdım herhalde. Ya da o an aklıma gelen ismi...

--- Ben olsam Gamzelaryum katardım...---

Blog sitesi açma sebebiniz neydi?
Eğlenmek için açtım. Youtube dan video izledim ve aklıma yattı anlık oldu aslında.

Blog açarken hangi siteden veya kimlerden ilham aldınız?
Blog açarken site araştırıp fikir edinmek istedim ama hiç blog bulamadım ben de dediğim gibi izlediğim videodan ilham aldım.

Blogunuz ile ilerideki hedefleriniz ve görüşleriniz nedir?
İlerideki hedefim kesinlikle daha fazla kitleye sahip olmak ve güzel yorumların artması .bu konuda kendimi geliştirip daha güzel yazılar yayınlamak isterim.

Evet röportaj burada bitti. Size en çok merak ettiğiniz blogger ile röportaj yaptım. Ama bildiğiniz gibi Gamzeli Kız, internette kimliğini belirtmek istemiyor. Doğru da yapıyor. Çünkü birçok siteler bu adda fake hesap açıyorlar. Sonra al başına belayı! Belki başka sebepleride olabilir Gamzeli Kız'ın. Onun hakkında ne düşündüğünü bilemeyiz! Şimdi kendisi benden büyük olduğu için ona Abla diyorum. Evet lafı fazla uzatmadan ben herhalde fazla konuştum... Şimdi ablamızın bir blog sitesi olduğunu söylemiştim. Sizden 2 ricamdan biri Ablamızın blog sitesine gidip bir yorum veya işte yorum yapmanız,, sitesine göz atmanız! Arkadaşlar bildiğiniz üzere bir site sahibi olmak gerçekten çok zor! İşte telif hakkı yememek, Kopyala-yapıştır yapmamak vb. Ayrıca bende sitede çok zorlanıyorum. Ama birçok insan emeğimizin karşılığını vermiyor. Sizden 2. ve son ricam sitemi takip etmeniz ve yazıya yorum atmanız...


Evet şimdide Gamzeli Kız'ın Blog Sitesi linkini vereceğim. Linke tıklarsanız site direk önünüze çıkacak.


Evet bugünlük bu kadar! Eğer sizinde bir blo siteniz var ise ve sizinlede bir röportaj yapmamı istiyor iseniz instagram adresimiz olan @bilgilaryum.resmi adresine DM gönderebilirsiniz!

Yeni yazıda görüşmek üzere...
#bilgilaryum #gamzelikız



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim