Huawei, Elektrikli Otomobilini Duyurdu: Huawei Cyrus Smart Selection SF5

Huawei yeni elektrikli otomobili Huawei Cyrus Smart Selection SF5'i duyurdu. Çinli telekom ve ekipman devi Huawei Technologies, şık tasarımının ve özelliklerinin yanı sıra aracın fiyatı hakkında da bilgi verdi.


Elektrikli otomobiller hatta elektrikli araçlar, gün geçtikçe yeni özellikleri ve yeni tasarımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Elektrikli otomobil sektörüne bir yenisi daha eklendi: Huawei Cyrus Smart Selection SF5. İşte araçtan bir kare.


Cyrus Smart Selection SF5




Huawei elektrikli otomobili Cyrus Smart Selection, anavatanı Çin'de resmen piyasaya sürüldü. Şık bir tasarıma ve SUV bir otomobil olarak karşımıza çıkan otomobilin fiyatı da belli oldu.



Huawei, bu zarif tasarıma sahip otomobilde "Huawei HiCar" özelliğini ön plana çıkardı. Huawei Cyrus Smart Selection için vurgulanan özellikler ise Huawei DriveONE, Huawei ses sistemi, Çift motorlu dört tekerden çekiş, Huawei HiCar, Yüksek Mukavemetli Çerçeve tasarımı...


Huawei Cyrus Smart Selection SF5, 405kW güç ve 820 Nm torkta çalışabilir. Ayrıca 1000 kilometre menzile sahip otomotivin iç tasarımı da oldukça iddialı.

İç tasarım renginde fildişi, kuş tüyü kırmızı ve kutup gecesi siyahı renk seçenekleri mevcut. 


Araç hakkında fiyat bilgisini de veren telekom ve ekipman devi Huawei Technologies otomobilin  216.800 yuan ile 246.800 yuan arasında fiyat etiketine sahip olacak. 


Araç Huawei çevrimiçi mağazası  Huawei Mall'da da mevcut.

Cyrus Smart Selection SF5 hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayın.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim