İnstagram Hesabı Nasıl Gizlenir?

 İnstagram Hesabı Nasıl Gizlenir?

Popüler sosyal medya uygulaması İnstagram, gün geçtikçe kullanıcı sayısını arttırıyor. Kişisel gizliliğine önem veren birçok insan ise hesabını gizliye alıp sadece kendi kabul ettiği kişilerin paylaşımlarına erişmesini istiyor. İnstagram hesabı gizleme yöntemleri, İnstagram hesabı nasıl gizlenir? Tüm detaylar haberimizde yer alıyor.


Kişisel gizliliğine önem veren bazı insanlar, paylaşımlarını herkesin görmesini istemez. İnstagram da bu kişiler için hesabını gizleme seçeneği sunmuş. Haydi adım adım İnstagram hesabı nasıl gizlenir? İnceleyelim. 


İnstagram Hesabı Gizleme:



İnstagram Hesabı Gizleme


İnstagram, popüler bir kullanıma sahip fotoğraf,video paylaşım platformudur. Her geçen gün kendine kattığı yeni özellikleriyle ise popülerliğini arttırıyor. Milyonlarca insan tarafından kullanılan İnstagram, kullanıcılarına gizlilik kısmında kendi gizliliğini korumak isteyenler için seçenekler sunmuştur. Bunlardan birisi de ve bizce en önemlisi de hesabını gizli moda almaktır. Hesabınızı gizlediğiniz zaman insanlar sizin sadece takipçi sayınızı,takip ettiğiniz kişi sayısını ve gönderi sayınızı görebilir. Ancak kimi takip ettiğinizi, sizi kimlerin takip ettiğinizi göremezler. Ek olarak profil fotoğrafınız varsa; hesabınız gizli olsa bile profil fotoğrafınızı görebilirler. İnstagram hesabınızı gizlemeniz için izlemeniz gereken yollar şu şekildedir:


İnstagram Hesabı Gizleme



İnstagram'a giriş yapın ve gizlemek istediğiniz hesaba giriş yapın.

Sağ alt kısımdan profil fotoğrafınıza tıklayın. (Profil fotoğrafınız yoksa da sağ altta bulunan kısım)

Burada profil bilgilerinizi görebilirsiniz.

Üç çizgi simgesinden ayarlar seçeneğini seçin.

Ayarlardan > Gizlilik > Hesap Gizliliği

Hesap gizliliği menüsünün yanında bulunan açma/kapatma butonunu aktif hale getirin.

Artık İnstagram hesabınız gizlendi.

İnstagram Takipçi Kazanma Yöntemleri için tıklayın.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim