Şeyma Subaşı Haber Global Programında Merak Edilen Soruları Yanıtladı

Şeyma Subaşı Haber Global Programında Merak Edilen Soruları Yanıtladı
Şeyma Subaşı Haber Global Programında Merak Edilen Soruları Yanıtladı
Sürekli sosyal medya gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisiyle evleniyor mu diye merak ediliyor. Özellikle Şeyma Subaşı, Haber Global adlı programa konuk olması sonrasında yaptığı açıklamalarla yine gündeme oturmayı başardı. Şeyma Subaşı‘na “Evleniyor musun” sorusunun yanı sıra, “Sevgilimin Malıyım” yazılı tişört hakkında da sorular yöneltildi. Şeyma Subaşı’nın verdiği yanıt ise olay oldu.


Haber Global’e konuk olan Şeyma Subaşı, önce “Evleniyor musun” sorusunun yanıtını verdi sonra da giydiği “Sevgilimin Malıyım” yazılı tişört hakkında cevap verdi. Peki Şeyma Subaşı yeniden evleniyor mu? İşte Şeyma Subaşı’ndan gündeme bomba gibi oturan cevaplar..


Şeyma Subaşı’na programda “Sosyal medyada olay olan o tişörtü giyerken üstünde “Sevgilimin Malıyım” yazdığının farkında mıydın sorusu yöneltildi. Subaşı soruya, “Biliyorum ne anlama geldiğini. Zaten giyindim, onu da sonrasında zaten bilerek de koymak istedim. Ben o ‘malıyım’ lafını bir obje olarak görmüyorum. Zaten onu bırak. Zaten ben onun malı olmaktan da memnunum yani. Ben seninim. Ne yapmak istersin bana? Anladın mı ben böyle mantıkta bir insanım. Ben seni en tepe sokacağım, sen de beni en tepeye çıkar. Bu kadar.” şeklinde yanıt verdi.


Şeyma Subaşı’na başka bir soru daha yöneltildi ve “Evleniyor musun?” diye soruldu. Subaşı, “Tabi ki sormadı ama tabi ki o yola doğru gittiğimiz için.” dedi. Haber Global sunucusu, “Sana evlilik teklif etti mi” diye sordu. Şeyma Subaşı, ” Henüz değil.” diyerek cevap verdi. Sunucu, “Ama evlenmeyi konuşmuşsunuz.” dediğinde ise Şeyma Subaşı, “Evet” dedi ve sevincini gizleyemedi. Ardından, “Bırak onu da Instagram’ımda bir gün heyecanla vereyim” dedi.


İlgili Konular

1- Burak Deniz Sevgilisi Didem Soydan İle At Bindikleri Fotoğrafı Paylaştı

2- Neslihan Atagül Hola USA Dergisine Kapak Oldu!

3- Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?


Kaynak

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim