Telegram, Yeni Web Uygulamalarını Duyurdu: WebK ve WebZ

Popüler mesajlaşma uygulaması telegram WebK ve WebZ olmak üzere iki yeni web sürümünü duyurudu.



Telegram bugün iki yeni web hizmetini kullanıma sunduğunu açıkladı. Telegram iki yeni web hizmeti WebK ve WebZ'yi duyurdu. Geçtiğimiz günlerde birçok kullanıcı anlık mesajlaşma uygulaması olan Telegram'a geçiş yapmıştı.


Telegram WebK WebZ




Telegram'ın iki yeni uygulaması kullanıcılara tıpkı masaüstü ve mobil sürümündeki mesajlaşma deneyimini yaşama kolaylığı sağlıyor. 


Telegram tarafından yapılan bir açıklamaya göre bu iki yeni uygulamayı kullanabilmek için Telegram mobil sürümünün telefonlarınızda kurulu olması gerekiyor. Kullanıcılar iki farklı doğrulama yöntemi ile Telegram WebK ve WebZ ye giriş yapabilecek. Bunlar: QR kodu ile giriş yapma ve kısa mesaj ile giriş yapma.


Telegram WebK'yı kullanmak isterseniz buraya, Telegram WebZ'yi kullanmak isterseniz de buraya tıklamanız yeterli olacaktır.



Telegram WebK Telegram WebZ



Bu iki yeni uygulama birbirine çok benziyor fakat ayırt edici özellikleri de var.

Telegram yeni web uygulamaları gruplar, sohbetler, karanlık mod... gibi seçeneklere sahip. Genel olarak birbirine çok benzeyen bu iki uygulamayı ayırt edici bazı özellikler var. Örneğin; Telegram WebK adres çubuğunda hızlı yüklemeye olanak tanıyan bir kısayola sahip WebZ'de ise tarayıcı bildirimlerini etkinleştirmek için  bir simge yok ancak bu sürümde renkli arka planlar bulunuyor.


Telegram tarafından kullanıma sunulan iki yeni uygulama hakkında görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim