ABD'de halka açık başka bir şirket 7 milyon dolarlık Bitcoin satın aldı

ABD'de halka açık başka bir şirket 7 milyon dolarlık Bitcoin satın aldı


mercadolibre şirketi 7 milyon dolarlık bitcoin aldığını söyledi


Latin Amerika'nın önde gelen e-ticaret teknolojisi şirketi MercadoLibre (Nasdaq: MELI), dün ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile yaptığı bir dosyalama uyarınca küçük bir miktar Bitcoin satın aldı.

Zarafet tasarrufu


Twitter'da kripto çevrelerinde popüler bir yatırımcı olan MacroScope, "Para birimi açısından kendini koruyan bir Güney Amerika şirketi" dedi. Birkaç dakika önce bir SEC dosyasında, Arjantin merkezli MercadoLibre (Nasdaq: MELI) şunları söyledi: "Hazine stratejimizin bir parçası olarak, bu çeyrekte 7,8 milyon dolarlık bitcoin satın aldık." Para birimi olarak kendini koruyan bir Güney Amerika şirketi .

Arjantin şirketi Amerika Birleşik Devletleri'nde anonimdir ve halka açık olarak işlem görmektedir ve çevrimiçi olarak faaliyet göstermektedir.




UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim