Ava Labs, Elon Musk varsa her şey mümkün!

Ava Labs " Elon Musk varsa her şey mümkün! "


elon musk dogecoin tweet

Dogecoin topluluğu, Tesla CEO'su Elon Musk'ın 8 Mayıs Cumartesi Gecesi Canlı (SNL) adlı TV programına ev sahipliği yapmasını beklerken , DOGE sahiplerinin kafasında iki soru var.

İlki, tweet'lerinde süper popüler kripto para birimine yaptığı düzenli referanslarla Dogecoin'in en büyük ünlü hayranı gibi görünen Musk, SNL'de Dogecoin'den bahsedecek mi? Bu umut/beklenti, Musk'ın 28 Nisan'da kendisine "Dogefather" olarak bahsettiği bir tweet'e dayanıyor.




Ve ikinci soru şu: Bu son tanıtım, DOGE fiyatını 1 dolara çıkarmak için yeterli olacak mı (Musk'ın SNL'de çıkması öncesinde veya sonrasında).

TradingView'in aşağıdaki grafikte görebileceğiniz gibi, Musk "Dogefather" tweetini yayınladığından beri Dogecoin fiyatı 28 Nisan'da 0,2580 $ 'dan, 1 Mayıs'a kadar 0.3562 $'a yükseldi, şu an olduğu yerde bu da DOGE-USD'nin 72 saatten daha kısa bir sürede% 38.06 arttığı anlamına geliyor. Aslında, bugün erken saatlerde 1 Mayıs itibari ile Dogecoin fiyatı şu anda günün gün içi en yüksek seviyesi olan 0.3733 dolara ulaştı.

dogecoin grafiği

Kripto borsası Bittrex'te, Dogecoin fiyatı 16 Nisan'da saat 13: 30'da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.4481 $ 'ı kaydetti ve bu da Dogecoin'in piyasa değeri açısından en değerli beşinci kripto varlık olmasına yardımcı olmuştu.

Musk'ın "Dogefather" tweetini gönderdiği aynı gün, Bloomberg'de Çapraz Varlık Piyasaları Editörü olan Joanna Ossinger, "Dogecoin'i Ciddiye Almak Zor Ama Doge Umursamıyor" başlıklı bir makale yayınladı .

O anda Asia Pacific Pte.'de kıdemli bir piyasa analisti olan Jeffrey Halley ona şunları söyledi:
Dogecoin'in spekülatif çılgınlık ve para kazanma girişimi dışında görünürde ticari veya yatırım kullanımı yok. Sanırım cazibesinin çoğunun, satın almanın ve satmanın 60.000$ yerine çok, çok ucuz olması gerçeğinde yatıyor. Bitcoin için, dalgalanmayı seven bir perakende tüccar için onu çok daha ulaşılabilir kılıyor.

Ve Avalanche blockchain yazılımını geliştiren blockchain şirketi Ava Labs'ın başkanı John Wu , Ossinger'a şunları söyledi:

"Pazarlama Direktörünüz Elon Musk olduğunda, her şey mümkündür." %7478 üzerinde bir kazanç için 0.0047 dolardan, 0.3562 dolara giden kripto para için, ticaret platformunun desteği olmasaydı olmazdı ifadelerini kullandı Birçok kişi dogecoin 2021 yılında gördü ve inanılmaz ralli yaptığına inanıyoruz.Robinhood olmasaydı olmazdı desteğini ekledi. , 16 Temmuz 2018 tarihinde dogecoin için.

dogecoin 2018 yılı grafiği




Robinhood'a daha fazla değer verilmesi gerektiğine inanan insanlardan biri, dün konuşan Dogecoin ortak yaratıcısı Billy Markus'du:
robinhood dogecoin destek tweeti


Ve son olarak, Bloomberg News'in editörü Eddie van der Walt , kısa bir videoda (29 Nisan'da yayınlandı) Dogecoin'in diğer kripto para birimlerinden daha iyi yaptığı şeyi açıkladı:
bloomberg dogecoin tweeti


UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim