Bitcoin hakimiyeti 35 ayın en düşük seviyesine düşerken, Cardano İlk 4'e oynuyor

Bitcoin hakimiyeti 35 ayın en düşük seviyesine düşerken Cardano İlk 4'e oynuyor


bitcoin usdt grafiği güncel


BTC 50.000 doların üstesinden gelemediği için Bitcoin'in hakimiyeti 35 ayın en düşük seviyesine düştü. ADA ise aksine bir hareketle ilk 4'e girmeyi başardı.

Bitcoin'in fiyatı düşmeye devam ediyor ve Bitcoin yine 50.000 doları aşamadı. Bazı alternatif kripto paralar, ADA, ATH ve XRP için %15'lik bir artış dahil olmak üzere, son 24 saat içinde önemli kazanımlar elde etti. Sonuç olarak, BTC'nin hakimiyeti Haziran 2018'den bu yana en düşük seviyesine düştü.


BTC dominance hakimiyeti 35 ayın en düşüğünde


Elon Musk, Tesla'nın elektrikli araçları için bitcoin ödemeleri almayı bırakacağını duyurduğundan beri, birincil kripto para biriminin fiyatı ciddi şekilde mücadele etti .

BTC, 58.000 doların üzerinde işlem gördü, ancak Musk'ın sözleri, onu bir günde kabaca 12.000 dolar aşağı çeken gelişmiş volatilite getirdi. İki ayın en düşük seviyesi olan 46.700 dolara ulaştıktan sonra, Bitcoin hızlı bir toparlanma girişiminde bulundu ve bu sadece yaklaşık 51.000 dolara ulaştı.

Bununla birlikte, yörüngesini hemen tersine çevirdi ve o zamandan beri 50.000 doların altında mücadele etti. Dahası, ayılar baskıyı sürdürdü ve BTC, bildirildiği üzere bugün erken saatlerde 11 haftanın en düşük seviyesine düştü .

Bu nedenle, Bitcoin'in piyasa değeri bir başka önemli kilometre taşını daha kaybetti ve 900 milyar doların altına düştü. Ek olarak, varlığın pazar hakimiyeti azalmaya devam etti.

BTC'nin piyasa değerini altcoinlerle karşılaştıran metrik %40'ın altına düştü. Bu, 2018 Haziran ayının ortasından bu yana görülen en düşük yüzde olarak karşımıza çıkıyor.




ADA ve XRP Tırmanmaya Devam Ediyor

Liderlerine benzer şekilde, çoğu alternatif madeni para da son birkaç gün içinde mücadele etti. 12 Mayıs'ta tüm zamanların en yüksek seviyesini gören Ethereum, kararlı bir şekilde sıçrama yapamadı. Sonuç olarak, ETH dünden bu yana %4 değer daha kaybetti ve 3.900 doların altına düştü.

Binance Coin (-1%) 590$ altında işlem görüyor, Dogecoin 0.53$ , Polkadot (-2.5%) 46$ , Bitcoin Cash (-2%) 1.200$ altına yakın ve Litecoin (-2%) 315$ seviyelerinde işlem görüyor.

Buna karşılık, XRP %15 arttı ve 1.6 dolara yaklaştı. Cardano, 24 saatlik bir ölçekte %14'lük bir artıştan sonra yeşili yaktı ve yüksek seyrediyor. Böylelikle ADA, son zamanlardaki etkileyici performansını ikiye katladı

kripto para fiyat grafiği
ADA dakikalar önce en son ATH'sini 2,4 dolarda ve piyasa değeri DOGE'yi aşarak onu dördüncü en büyük kripto haline getirdi.

Düşük ve orta büyüklükteki altcoinlerle ilgili durum da oldukça olumsuzdur. Gelir (-% 15), Telcoin (-% 12), Shiba Inu (-% 12), Curve DAO Token (-% 12), NEAR Protokolü (-% 11), Rezerv Hakları (-% 10) en çok önemli kaybedenler.

Sonuçta, kripto piyasası dünden bu yana kabaca 100 milyar dolar düşüşle 2.250 trilyon dolara geriledi.

UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim