Dogecoin, 2 haftada içinde adından en çok bahsedilen kripto paralar arasında yer aldı

Dogecoin, 2 haftada içinde adından en çok bahsedilen kripto paralar arasında yer aldı


dogecoin son 2 haftada en çok konuşulan kripto para oldu/


En son zamanların şüphesiz ki en çok adından bahsettiren kripto parası Dogecoin.Hızlı bir fiyat yükselişene tanıklık ettiğimiz Dogecoin, aynı zamanda da sosyal medyada ve google platformunda da bu yükselişini sürdürdü.Twitterda son 2 hafta içerisinde %140'dan fazla bahsedilen kripto para adeta her yerden zirveye oynuyor.DOGE'den bahsedenlerin sayısı iki hafta içinde% 140 artarken Twitter topluluğunun dikkatini çekti.

Dogecoin çılgınlığı, son araştırmalar Twitter etkileşimlerinin büyümesini özetledikçe hızla genişlemeye devam ediyor. Kripto para sadece Ethereum'u değil aynı zamanda Cardano, Ripple ve Binance Coin'in çok önünde yer aldı.




Dogecoin 2021 yılının kripto parası olacak


2021 yılı başından bu yana hızla yükselişini sürdüren Dogecoin, adına atılan tweetler ve aldığı yüksek yatırımcı desteği ile son zamanlarda güçlü bir portföye sahip bir kripto para haline geldi.Dünya kripto para sıralamasında da ilk 10'a girmeyi başardı ardından da şu anda ilk 4'e yerleşti. Şu anlık yaklaşık olarak $79,119,419,214 dolarlık bir hacme sahip.

Bazı analistler ve yatırımcılar Dogecoin'in durumunu balon olarak niteliyor


Meltem Demirors da dahil olmak üzere bazı topluluk üyeleri DOGE'un sadece bir "çılgınlık ve balon" olduğuna inanmasına rağmen, diğerleri daha derin bir anlam görüyor. Galaxy Digital'in CEO'su Mike Novogratz, geçtiğimiz günlerde genç nesillerin şaka olarak başlayan bir kripto parayı benimsediklerini ifade etti.

İnsanlar ister desteklesin ister desteklemesin, Dogecoin manşetlere çıkıyor ve daha da fazla dikkat çekiyor. Bu, LunarCrush ve Coin98 Analytics tarafından yürütülen araştırma ile örneklenmiştir.Aşağıdaki tabloda bunu görebiliriz.

dogecoin twitterda en çok bahsedilen 2. kripto para oldu


Twitter gönderilerinin sayısını derleyerek, her iki taraf da en çok konuşulan dijital varlıkların hangileri olduğunu ve son 14 günde ne kadar arttığını açıkladılar.

Yukarıdaki grafiğin gösterdiği gibi, Bitcoin hala 230.000'den fazla bahisle lider konumdadır. Dogecoin tartışmaları iki hafta içinde %137 arttı ve DOGE yaklaşık 216.000 gönderi ile BTC'nin hemen arkasından geliyor.

Dogecoin, BTC'nin arkasında olmasına rağmen, aslında Ethereum ve Binance Coin'in çok ilerisindedir. Diğer bir deyişle, piyasa değeri açısından en büyük dördüncü kripto olan Dogecoin, daha büyük piyasa değerlerine sahip üç tokenin ikisinden daha fazla Twitter ilgisine sahiptir.




Google Trend Verileri Kabul Ediyor


dogecoin google sorgulama grafiği


Dogecoin'e olan büyük ilgi, Google aramalarının sayısından da görülebilir. Dünyanın en büyük arama motoru tipik olarak perakende yatırımcıların davranışlarının iyi bir göstergesidir ve DOGE'ye yönelik sorular son zamanlarda tavan yaptı.

Belki de Elon Musk'ın sık sık Dogecoin onayları tarafından yönetilen dünya çapındaki aramalar Ocak 2021'de toplandı ancak sonraki aylarda sakinleşti. Bununla birlikte, Nisan ayında tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükseldiler ve Mayıs'ta da bu seviyelere dönmeleri bekleniyor.Tıpkı Dogecoin kripto parasının fiyatının kendi rekorunu kırması gibi.

UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim