Elon Musk, bir imza seansında hayranlara Dogecoin'i sordu

Elon Musk, bir imza seansında hayranlara Dogecoin'i sordu


elon musk snl için hayranlarına dogecoin'i sordu


Elon Musk, Starstruck hayranlarına Dogecoin'in "SNL" için bir numaralı tercihi olup olmadığını sordu.

Tesla CEO'su Elon Musk , bir imza seansı sırasında hayranların resimlere ve elektrikli araçlardan ilham alan oyuncaklara imzasını atmaya çalışırken rock yıldızı muamelesinden keyif aldı .

Milyarder, yıldızlardan etkilenen takipçilerine “Saturday Night Live” çıkışında ne yapmasını istediklerini sorduğunda, umulduğu gibi "Doge" diye bağırmaya başladılar.

Bu, Musk'ın kripto parasının hayranlarının bir numaralı seçimi olup olmadığı konusunda başka bir soru sormasına neden oldu:

Doge bir numaralı seçenek mi?




The Dogefather


Musk, Dogecoin'in 8 Mayıs'ta yayınlanacak olan bir sonraki "SNL" bölümünün bir parçası olacağını neredeyse doğruladı. Hatta etkinliğe giden yolda kendisini "The Dogefather" olarak etiketledi. Tesla patronu, DOGE'yi Twitter tanıtıcısı ile aktif olarak tanıtıyor ve birçoğu kripto para biriminin korkunç rallisi için zor girişimciye itibar ediyor.

Dogecoin'in piyasa değeri bugün 90 milyar dolar ile daha çok zirveye çıktı ve şu anda 4.üncü kripto para olarak listeneliyor.

UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim