Ethereum'un rekor yükselişi devam ederken, Bitcoin 8 yılın en kötü Nisan'ını kapattı

Ethereum'un rekor yükselişi devam ederken, Bitcoin 8 yılın en kötü Nisan'ını kapattı


bitcoin'in piyasa hakimiyeti düşüyor

Nisan, normalde Bitcoin için yılın en iyi zamanlarından biridir.
Kripto para birimi, Nisan 2017, 2018, 2019 ve 2020'de yaklaşık% 33'lük aylık kazançları güvenilir bir şekilde izledi ve tüm bunlar, 2021'de daha da yüksek rakamlara çıkacağını görebileceğimizi düşündürdü ve BTC'yi ilk kez 70.000 $'ın üzerine çıkarabileceğimizi umut ettirdi.

Ancak Mayıs ayının başlamasına sadece bir gün kala, Bitcoin bu eğilimi alt etmek üzere gibi görünüyordu 2015'ten bu yana ilk Nisan kaybını açıkladı.

Yazım sırasında, Bitcoin'in değeri ayın başlangıcından bu yana% 7,4 düştü bu 8 yılın en kötü Nisan performansı.

Tüm bunlar, Tesla'nın Bitcoin varlıklarının bir kısmını satmasıyla boğa koşusunun tükenmeye başladığı korkularını tetikleyebilir. Facebook'un BTC'yi rezervde tuttuğunu açıklayan en son şirket haline gelmek üzere olduğu söylentileri de buharlaştı ve dijital varlıkların Çarşamba günkü üç aylık sonuçlarından bir kez bile bahsedilmedi.




Bitcoin piyasasında neler oluyor ?


altcoinler yükselişte


Bitcoin, 55.000$'lık direncin üstesinden gelmek için mücadele ederken, birçok kripto yatırımcısının başka yerlerde kazanç aradığı görülüyor.

BTC'nin hakimiyeti, yılın başında %70 iken, bu zamanlarda %48,2'ye düştü. Bu, toplam dolaşımdaki Bitcoin arzının artık diğer tüm altcoinlerin toplamından daha az olduğu anlamına geliyor ve gerçekten çok nadir bir durum olarak belirtiliyor.

Karşılaştırıldığında, Ethereum'un pazar payı 2021'in başında %10,8'den şu anda %15,3'e yükseldi.Kripto para piyasasının 2 numaralı kripto para birimi olan Ethereum diğer kripto para birimlerini geride bırakmaya devam ediyor.

ETH, son günlerde rekor kırmaya devam ediyor ve Perşembe öğleden sonra Londra saatiyle, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.795,91 dolar seviyesi kaydedildi. Boğaların artık 3000 dolar ve ötesine odaklandığına dair çok az şüphe var.

Nitekim Bitcoin, son yedi gündeki performansı söz konusu olduğunda oldukça yalnız bir rakam kesiyor. BTC bu zaman diliminde %1.43 kayıp yaşarken, Ethereum %8.76 arttı. Daha küçük piyasa değerine sahip kripto paralar da artıyor.

Binance Coin %7,7, XRP %5,5, Cardano %12,2 ve Dogecoin %10,6 artmış durumda.







UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim