Fundstrat, ETH İçİn 10.500 dolar fiyat hedefi öngörüyor

Fundstrat, ETH İçin 10.500 dolar fiyat hedefi öngörüyor


ethereum grafiği

29 Nisan Perşembe günü , bağımsız araştırma butiği "Fundstrat Global Advisors'ın" Dijital Varlık Stratejisi Direktörü David Grider , firmanın "Haftalık Kripto Brifingi" bölümünde Bitcoin ($ BTC), Ethereum ($ ETH) ve genel kripto pazarı hakkında konuştu. Bu yazıda daha çok Ethereum hakkındaki yorumlarına odaklanıyoruz. Firmanın en son kripto strateji notunda Grider, bu hafta Ethereum fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesini belirlemek için 2.800 doları kırdığını söyledi.
Daha sonra şöyle dedi:
"Nisan 2020'den itibaren fazla hacme sahip olan Ethereum ve Bitcoin tavsiyemizi sürdürüyor ve bu yılın Ocak ayından itibaren 10.500 dolarlık fiyat hedefimizi yineliyoruz."
Daha sonra şu sözlerini de ekledi:
" Yeni yatırımcılar kripto para birimine geldiklerinde, genellikle duydukları ve satın aldıkları ilk varlık, diğer varlıkları öğrenmeden ve alana tahsis etmeden önce Bitcoin'dir. Aynı öğrenme eğrisinin şu anda kripto anlatısının Bitcoin'den Ethereum'a ve DeFi ve Web 3 uygulamaları gibi diğer segmentlere kaydığı kurumsal yatırımcılar için de geçerli olduğunu düşünüyoruz." Grider, Fundstrat'ın Ethereum'da yükselişte olmasının bir nedeninin "orada meydana gelen büyük miktarda gelişme ve bunun sonucunda dijital ekonomideki ekonomik faaliyetten" kaynaklandığını söylüyor.



Fundstrat'ın 10.500 $ 'lık bir fiyat hedefine ulaşmasının yolu, Ethereum'u "gelir katsayıları temelinde" değerlemektir. Fundstrat, "Temellerdeki buna bağlı olarak güçlü bir gelişme göz önüne alındığında", Ethereum'un "yarı fiyatına 3 ay önceki kadar ucuz göründüğünü" söylüyor. TradingView tarafından yayınlanan veriler, bugün erken saatlerde kripto borsası Bitstamp'ta Ethereum fiyatının 2.871,42 dolara ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını gösteriyor.


Bitcoin için hedef fiyatları 100.000$


bitcoin


Bitcoin'e gelince, Grider Fundstrat'ın "boğa piyasasının sağlam kaldığına inandıkları" göz önüne alındığında Bitcoin için 100K $ 'lık fiyat hedefini koruduğunu söylüyor. Grider, Bitcoin fiyatının son zamanlarda 50 günlük hareketli ortalamanın altına düşmesine rağmen, bunun endişelenecek bir şey olmadığını, çünkü önceki boğa piyasası döngülerinde birkaç kez gerçekleştiğini ve Bitcoin'in "tarihsel olarak fiyatını koruduğunu ve önceki boğa piyasasına göre 200 günlük hareketli ortalamanın "üstünde olduğunu söylüyor. Son olarak, Fundstrat'ın "sadece Bitcoin ve Ethereum'da değil, tüm kripto alanında yükselişe geçtiğini" ve hala toplam kripto piyasasının 5 trilyon dolarlık bir piyasa değerine doğru yol aldığına inandığını belirtmekte fayda var.


UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim