KFC Kanada Dogecoin'i ödeme yöntemi olarak kabul ettiğini açıkladı

KFC Kanada Dogecoin'i ödeme yöntemi olarak kabul ettiğini açıkladı


kf kanada dogeoini ödeme yöntemi olarak kabul etti


Son zamanlarda hızla artan, adından çokça söz ettiren ve çok büyük yatırımcı toplayan kripto para birimi Dogecoin, yavaş yavaş büyük şirketler tarafından kabul görmeye başlıyor.Şimdi de ünlü kızarmış tavuk satıcısı Kentucky Fried Chicken ( KFC ), Dogecoin kripto para birimi ile Kanadalı müşterileri için ödeme seçeneklerini genişletti .Bunu twitter üzerinden yaptığı bir tweetle açıkladı.

kfc kanada dogecoin açıklaması


Kızarmış tavuk zinciri daha önce de kriptoyla ilgiliydi. Ocak 2018'de KFC Kanada, BitPay aracılığıyla BTC ile satın alınabilecek bir "Bitcoin Kovası" nın reklamını yapmaya başladı. Ancak, bu yalnızca geçici bir pazarlama hilesiydi.

Ancak bu sefer gerçekten bir kripto para birimini ödeme yöntemi olarak kabul ettiklerini açıkladılar. Dogecoin'in yatırımcılar tarafından benimsenmesinin ardından, son zamanlarda büyük adımlar atıyor. Mark Cuban'ın Dallas Mavericks, elektronik perakendecisi Newegg ve internet servis sağlayıcısı EasyDNS, kripto parayı benimseyen en yeni ve büyük isimler arasında yer alıyor.

Ayrıca Dogecoin bugün erken saatlerde 0,69 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.






UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim