Macro Guru Raoul Pal'a göre, Bitcoin ve Ethereum yılın geri kalanında nasıl performans gösterecek?

Macro Guru Raoul Pal'a göre, Bitcoin ve Ethereum yılın geri kalanında nasıl performans gösterecek?


Makro gurusu ve kripto uzmanı Raoul Pal, Bitcoin (BTC) ve Ethereum'un (ETH) bu yıl diğer varlık sınıflarına karşı nasıl tepki göstereceğine dair açıklamalarda bulundu.

Yeni bir tweet fırtınasında, eski Goldman Sachs yöneticisi, Bitcoin'in "süper büyük bir kara delik" olduğu teorisini yineliyor ve kripto piyasalarının diğer tüm büyük varlıklardan sermaye çekmeye devam edeceğini öne sürüyor.

Pal , Bitcoin ve Ethereum'un performansını, 2021'in başından bu yana diğer tüm büyük ticarete konu varlıklarla karşılaştırarak , piyasa değerine göre en büyük iki kripto varlığı lehine dev bir asimetrik avantaja dikkat çekiyor.

SPX [S&P 500] +% 11,5

NDX [NASDAQ] +% 7,84

EEM [Gelişen Piyasalar iShares] +% 4,71

TLT [iShares 20 yıllık hazine bonosu] -% 11,28

Petrol +% 31

Altın -% 6,86

Bakır +% 26,29

Buğday +% 15,75

DXY [ABD doları endeksi] +% 1,46

EU ETS [AB emisyon ticaret sistemi]. +% 49,27 (oldukça iyi)

Kereste +% 130 (Dünya sınıfı)

Fed B / S +% 6

Bitcoin +% 95,87

ETH +% 274,75

Kriptoya yatırım yapmak için alınması gereken risk miktarını hesaplarken bile, Pal, dijital varlık alanının hala her şeyi gölgede bıraktığını söylüyor.

"Ayrıca hacim ayarlaması, riske göre ayarlanmış getiri bazında kripto kazanıyor.




Beğenin ya da beğenmeyin, bu son 12 ayın en üstün ticaretidir ve şimdiye kadarki en büyük işlemlerden biridir.

BTC, Mart 2020'deki en düşük seviyeden% + 1,386 arttı ETH, Mart 2020'deki en düşük seviyeden% + 2,985 arttı.

Pal, Bitcoin ve Ethereum'un yıl boyunca üstün olmaya devam edeceğine inanıyor.
"Ayrıca, benim teorim, bu yıl hiçbir yatırımın kriptoyu yenemeyeceği ve giderek daha fazla sermaye çekeceği yönünde diye sözlerine ekliyor."

Real Vision Group kurucu ortağının tweetleri , kripto piyasalarının diğer tüm yatırımları zaman kaybı gibi göstermeye başladığını iddia eden önceki açıklamalarıyla tutarlı .
"Buradaki nokta, dünyadaki her varlık sınıfından daha iyi performans göstermesidir. Yeni ve parlak olduğu için sevdiğim için değil, diğer her şeyi anlamsız gösterdiği için. Değere karşı büyüme umurumda değil. 'Bakın, doğru zamanlamam olsaydı %10'luk bir getiri var.' Bitcoin alıp tutabilir ve %100 kazanabilirim dedi."





UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim