Websitenize JivoChat ile Canlı Destek Ekleyin


Website sahipleri için feedback (geribildirim) oldukça önemlidir. Bu bazen bir yorum bazen ise bir maildir. Bu sayede ziyaretçileriniz, okurlarınız ile bire bir iletişime geçer ve memnuniyet oranını yükseltebilirsiniz. JivoChat kullanarak ziyaretçileriniz ile anlık görüşmeler yapabilir, canlı yardım sunabilirsiniz. Özellikle bir e-ticaret sitesine sahip iseniz müşteri memnuniyeti adına bu aracı kullanarak müşterileriniz ile anlık iletişimde kalmanızı, müşteri hizmetlerini kolaylaştırmanızı öneririm. Üstelik tamamen Türkçe! Yeni özelliği Jivo İş Telefonu ile de hem canlı yazışma desteği, hem de çağrı ile sesli destek imkanı sunuyor.


JivoChat ile avantajlarınız nelerdir?

* Daha fazla dönüşüm

Bir e-ticaret sitesine gelen ziyaretçiler beğendikleri ürünleri genelde 48 saat içerisinde alırlar. Bu süre uzadıkça sitenize gelen ziyaretçinin müşteriniz olma olasılığı azalır. Bu adımda ziyaretçilerinize çevrimiçi destek hizmeti sunarak ilk ilgisinin de etkisiyle satış yapmanız daha olasıdır. Böylece bir ziyaretçi daha müşteriniz olur.

* Hızlı ve kesintisiz hizmet

Bir e-posta destek süreci ile çevrimiçi desteği karşılaştırdığımızda; çevrimiçi desteğin ne kadar hızlı ve etkili olduğunu görebilirsiniz. Bir e-posta desteğinde ziyaretçiniz ile karşılıklı mailleşmek hem ziyaretçiniz hem de sizin için daha fazla zaman demektir. Ancak, bu konuda çevrimiçi destek hizmeti verdiğinizde olası müşterilerinize daha hızlı yanıtlar vererek varsa şüpheleri ortadan kaldırarak satın alma sürecini, memnuniyeti ve güvenilirliği arttırabilirsiniz. Arta kalan vakitlerinizde kampanyalarınız ve satış takibiniz gibi başlıca konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.


Günün her saati online destek hizmeti sunabilmek ise birçok orta ölçekli e-ticaret siteleri için dahi zordur. Bu anlamda çevrimiçi olmadığınız zamanlarda JivoChat bir mesaj kutusuna dönüşür ve bu mesajlar doğrudan e-posta kutunuza gelir. Böylece daha sonra müşterilerinize geri dönüş yapabilir ve 7/24 destek imkanı sağlamış olursunuz.

* Detaylı Raporlama

JivoChat ile her destek görüşmenizin bir özetini saklayabilir, ekip arkadaşlarınızın günde kaç müşterinize destek sunduğunuzu ve müşterilerin memnuniyetini listeleyebilir ve trafik kaynağını bildiren detaylı bir rapor alabilirsiniz

* Mobil uygulama ile mobil kullanım imkanı

Jivochat’in iOS ve Android uygulamaları mevcuttur. Böylece iPhone ve Android için JivoChat uygulamasını kullanarak bilgisayar başında olmasanız dahi mobil şekilde destek sunabilirsiniz.

* Kolay kurulum ve kolay kullanım

JivoChat uygulamasını ücretsiz olarak edinip kolayca kurabilirsiniz. Ayrıca oldukça da kullanışlı bir arayüze sahip olduğu için hiçbir ekip arkadaşınız da zorlanmadan kullanabilecektir.

* Sosyal medya entegrasyonu

İnternetten alışveriş yapan kullanıcıların neredeyse tamamı sosyal medya kullanmaktadır. JivoChat, Facebook, Telegram, Viber gibi sosyal medya kanalları aracılığı ile de mesaj alabilmenizi sağlıyor. Böylece aklında soru işareti olan ziyaretçilerinize, onlar sitenize gelmeden de destek sunabilirsiniz. Ayrıca örneğin sepete bir ürün atıldığında ziyaretçinizi bir otomatik mesaj göstererek satın alma adımına yönlendirebilmeniz mümkün. Böylece sepete ürün atıp çıkmayı düşünen ziyaretçilerinizi satın alma işlemi için teşvik eden tetikleyici bir mesaj göndermiş olursunuz.

Hemen şimdi siz de ücretsiz JivoChat uygulamasını edinebilirsiniz.

Kaynak: ahmetcetintas.com/

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim