XRP balinalarının fiyatı üzerinde nasıl bir etkisi var?

XRP balinalarının fiyatı üzerinde nasıl bir etkisi var?


Ripple'ın üzerinde balinaların etkisi nasıl


Ripple (XRP) , SEC'in davasındaki gelişmeler ve Aralık ayından bu yana token'ın fiyat değerlemesi sayesinde son birkaç aydır neredeyse her gün haberlerde yer aldı. Bununla birlikte, son zamanlarda, söz konusu piyasa XRP balinaları tarafından kışkırtıldı. Aslında, son birkaç gün içinde, bu balinalar büyük miktarlarda token biriktirmeye devam etti.

Santiment'in ölçümleri benzer bir şeye işaret ediyordu. Twitter'da da aynı durumu kanıtlayan ve teknik on-zinciri analisti Ali Martinez de şunları söyledi:

XRP balinaları bir satın alma çılgınlığına girdi. Santiment, 23 Nisan'dan beri 1.000.000'den fazla XRP'ye sahip 19 yeni adresin ağa katıldığını ortaya koyuyor.
ripple alım


Ve sözlerine şunları da ekledi :

""Daha fazla yukarı doğru baskı, bu kripto para birimini yeni yılın en yüksek seviyelerine taşıyabilir."




XRP pazarındaki "büyük yatırımcıların" sayısındaki artış, bu balinaların şu anda bu piyasada 1,4 milyar doların üzerinde tutacağı şekilde gerçekleşti. Satın alma çılgınlığı, genel olarak kripto piyasası üzerinde olumlu bir etkiye sahipti, ancak bu altcoin genellikle son birkaç aydır altcoin rallisine öncülük etti.

Basın zamanında, kripto para birimi yalnızca geçen hafta içinde neredeyse yüzde 40 artmıştı. Talep artışı veya "popüler talep" nedeniyle XRP'yi platformlarında yeniden listeleyen borsalar , XRP'nin devam eden rallisinde çok önemli bir rol oynamış olabilir.

Phemex'in durumunu ele alalım. XRP'yi Çarşamba günü yeniden listeledikten sonra, token'ın borsadaki 24 saatlik hacmi 66 milyon doların oldukça üzerindeydi. Yeniden listelemelere ek olarak, devam eden davadaki gelişmeler de altcoin'in fiyatı üzerinde olumlu bir şekilde etki bıraktı.

Bununla birlikte, XRP'yi satın alan balinalar, kripto para artışının arkasındaki ana faktör olabilir. 1.000.000'dan fazla XRP'ye sahip olan adreslerin sayısı yüzde 1,25 arttı ve 19'a yakın balina şimdi bu dönemde ağa katıldı.

XRP için teknik göstergeler, alt seviyenin 71 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine sahip bir boğa koşusuna doğru ilerlediğini gösterdi. Basında, token fiyatı, 17 Nisan'dan beri görmediği bir seviye olan 1.6 $ seviyesinin hemen altında işlem görüyordu.

Bununla birlikte, XRP balinalarının yanı sıra, Bitcoin balinaları bile XRP'yi biriktiriyor ve aynı şey BTC'nin fiyat listelerinde bir miktar toparlanmasına da katkıda bulunuyor .




UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim