En İyi Blogger Tema Siteleri

 Popüler olarak site kurabileceğiniz ve her geçen gün kendini çok hızlı olmasa da geliştiren Google’nin bir servisi olan Blogger ile ilgili çok iyi temalar bulabileceğiniz siteleri bir araya getirdim. Belki bu siteleri bir çoğunuzda biliyordur ama ben bilmeyenler için oldukça güzel temalar bulabileceğinizi düşündüğüm siteleri paylaşmak istedim.

Bana göre blogger son zamanlarda eskiye oranla çok daha popüler hale gelmeye başladı. Çünkü son zamanlarda yapılan temalara baktığımızda hem çok profesyoneller hem de hiç istemediğiniz kadar tema bulabiliyorsunuz. Bunlar aslında bu sistemin popülerliğinin ve insanlar tarafından tercih edildiğinin göstergeleridir.

en iyi blogger tema siteleri

THEMEFOREST

Web site işi ile uğraşan herkesin bu siteye denk geldiğini veya bir şekilde tanıdığını düşünüyorum. Bu site tam emin olmamakla birlikte sanırım dünya üzerinde tema satışı yapan en büyük sitedir. Birçok içerik yönetim sistemi ile ilgili tema bulabileceğiniz gibi Blogger ile ilgili de oldukça güzel ve sitenize bambaşka bir hava katacak temalar bulabileceğiniz hiç şüphesiz en iyi sitedir diyebilirim. Fiyatları biraz tuzlu olmakla birlikte birçok tema bulabilirsiniz.

Web Sitesi : https://themeforest.net/category/blogging/blogger

TEMPLATEİFY

Bu site her ne kadar popüler bir site olarak pek bilinmese de bu site üzerinden tema almış biri olarak söyleyebilirim ki temaları gerçekten efsane temalardır. Ben kendilerinden bir tema aldım arkadaş ben tema güncellemekten yoruldum adamlar sürekli yenilik eklemekten bıkmadılar. Bu siteyi tavsiye etmemin bir diğer nedeni ise çok çok kaliteli ve hızlı temaları olmasının yanında fiyatları da oldukça uygun olmasıdır.

Web Sitesi : https://www.templateify.com/

IDNTHEME

Bu tema sitesi blogger sistemi üzerinde sitesi olanlar için oldukça popüler olmasına rağmen kendilerinden bir tema satın almışlığım olmadı. Her ne kadar kendilerinden ücretli tema satın almamış olsam da temalarının ücretsiz versiyonlarını kullandım ve gerçekten adamlar çok kaliteli temalar yapıyorlar diyebilirim. Bu site üzerinden oldukça uygun fiyata ve çok kaliteli temalar bulabiliyorsunuz. Eğer Blogger tema satın almak istiyorsanız bu siteye mutlaka ama mutlaka bir göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Web Sitesi : https://www.idntheme.com/

GOOMSİTE

Açıkçası bu tema sitesi ile ilgili bilgiye sahip değilim. Bu siteyi takıldığım forum sitelerinde görmüştüm. O zamanlar bende blogger tema baktığım için bir bakayım diye siteye girdim. Siteye girer girmez temalarına hayran kaldım diyebilirim. Hem çok güzel temalara sahipler hem de fiyat olarak çok uygun temalar olduğunu söyleyebilirim.

Web Sitesi : https://www.goomsite.net/

TEMPLATEMARK

Şahane Blogger teması bulabileceğiniz harika bir site daha. Yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı temalar arıyorsanız göz atma listenize bu siteyi de eklemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Çünkü baktığım kadarı ile gerek çeşit olarak gerekse tasarımsal olarak adamların işi başka boyutlara taşıdığını görüyorum. Temalarını çok beğendim ve oldukça da uygun fiyatlı temaları vardır.

Web Sitesi : https://www.templatemark.com/

Blog Hocası sitesi olarak en iyi blogger tema sitelerini listeledik. Bu listede olmayan ama çok kaliteli dediğiniz siteler varsa bizimle yorum olarak paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim