İzlenesi YouTube Kanalları - 2

 Daha önce yazdığım bu yazımda bazı YouTube kanallarından bahsetmiştim. Tabi bu yazımı yazmamın üzerinden neredeyse üç yıl geçmiş ve bu süre zarfında hayatımızda birçok şey değişti. Buna bağlı olarak izlediğimiz ve beğendiğimiz içerikler de değişti. Bende "İzlenesi YouTube Kanalları" yazımın güncellenmiş bir versiyonunu daha yayınlamaya karar verdim.
İşte sizler bulduğum ve kendimin de takip ettiği bazı kanallar...

Murat Soner
 

Murat Soner, belki de benim en beğendiğim kanallardan birisidir. Özellikle son derece eğlenceli dizi yorumları ve kendini dinlettiren tarzı başarılı bulduğum kanallardan birisidir. Murat Soner, yapıcı dizi yorumlarının yanı sıra daha önce radyoculuk yaptığı dönemlerde Gaga programını da YouTube'a uyarlamış. O videolarına da göz atmanızı isterim.
 
Erdi Özüağ
 

Erdi Özüağ, yeni teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve bunları olabildiğince anlaşılır ve sade bir şekilde bize aktarmaya çalışan bir teknoloji uzmanıdır. Özellikle Huawei'nin HarmonyOS işletim sistemi ile ilgili çektiği videoyu kesin izleyin. Bir teknoloji ne kadar sade ve anlaşılır anlatılabilirse o kadar sade ve anlaşılır anlatmış.
 
Enis Kirazoğlu
 

Oyun dünyasında ülkemizden birkaç isim sayacak olsam Enis Kirazoğlu kesinlikle her defasında ilk sırada yer alırdı. Oyunları teknik ve son kullanıcı açısından derinlemesine incelemesinin yanı sıra bir de üstüne bizim dilimizle doğal bir şekilde anlatması yok mu? Bazen kendisini izlerken "şu videoları keşke biraz daha uzun tutsa" diye geçiriyorum içimden. Ayrıca diğer oyun kanalları gibi sadece kendisini ya da sadece oyun görüntülerini de göstermiyor. Konunun akışına uygun şekilde sunduğu görsellere size geçen diyalogları ve daha bir çok şeyi de yaşıyormuşsunuz gibi hissettirerek anlatmayı da başarıyor.

Soft Box Türkiye
 

Aslında filmlerden kesitler paylaşmak her ne kadar basit görünse de bir o kadar da zor bir iştir. Sonuçta bir filmin içinden bir sahneyi kestiğinizde bu sahnenin konusunu ve kurgusunu doğru yakalamanız gerekmektedir. İşte Soft Box Türkiye ekibi bunu gerçekten çok başarılı bir şekilde yapıyor. Ayrıca açtıkları bloglarında da yaptıkları film ve dizi incelemeleri ile size güzel öneriler sunup fikirler verebiliyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim