WordPress Güncel Ping Servisleri 2021

 Wordpres her türlü site oluşturabileceğiniz dünya çapında bir içerik yönetim sistemidir. Elbette iş sadece wordpress ile site oluşturmakla kalmıyor. Çünkü web site işleri gerçekten karmaşık ve bilgi isteyen bir iştir. WordPress ping siteleri arama motorlarına sitelerin güncellendiğini bildirmek için kullanılan oldukça faydalı sitelerdir. Bazıları ping olayını hafife alabilir ama ben oldukça önemli olduğu görüşündeyim. Çünkü siz sitenizde bir içerik yayınladığınızda siteniz sizin eklemiş olduğunuz ping sitelerine bak ben içerik ekledim beni arama motorlarına bildir diye bir istekte bulunur. Eklemiş olduğunuz ping siteleri de sizin bu isteğinizi seve seve yapacaklarını söylerler ve bu isteğinizi arama motorlarına bildirirler. Bu kadar önemli sitelerden sizin siteniz ile ilgili gelen istekleri arama motorları değerli görürler ve içeriğinizin daha kolay index almasını sağlarlar.

WORDPRESS PİNG SİTELERİ NASIL EKLENİR?

WordPress ping sitelerini admin panelinize eklemek oldukça kolay bir işlemdir. Sitenizin paneline giriş yaptıktan sonra ayarlar > yazma sekmesine gidiyorsunuz. Yazma sekmesinde bulunan servisleri güncelle kısmında yer alan boşluğa aşağıda vermiş olduğum wordpress ping siteleri listesini kopyalayıp yapıştıracaksınız. Yapıştırma işlemi bittikten sonra değişiklikleri kaydet butonuna basıp yaptığınız işlemleri kaydediyorsunuz ve ping sitelerini eklemiş oluyorsunuz.

wordpress güncel ping servisleri

Yukarıda vermiş olduğum listeyi wordress ile oluşturduğum sitemde kullanıyorum. Faydalı olduğunu düşündüğüm için sizlerle paylaşma gereği duydum.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim