Bebeklerde Gaz ve Karın Ağrısı Tedavi Yöntemleri.


Bebeklerde Gaz Ağrısı

Bebeklerde Gaz ve Karın Ağrısı Tedavi Yöntemleri.

 Merhabalar. Çoğu yeni doğan bebekte gaz ve buna bağlı olarak karın ağrısı yaşanmaktadır. Bu gayet normaldir öncelikle hiç canınızı sıkmayın. Peki 1 çocuk babası ve annesi olarak yaklaşık 4 aydır birebir deneyimlerimiz ile size nasıl gaz ve karın ağrısından kurtula bilirsiniz onu anlatacağız.

1. Damlalı ilaçlar ( Doktorun Önerdiği ) 

Çoğu anne ve babaya doktorlar " Biogaia " diye bir ilaç önerirler daha doğrusu bitkisel bir karışım önerirler. ( İlaç değildir Biogaia) Bundan günde 0-6 ay'a kadar 3 damla günde 2 kez yapacaksınız. Bazen doktorlar 5 damla öneriyor bu gibi durumlarda doktorunuza güvenmelisiniz.

Peki benim bebekte işe yaradımı hayır. Ben başka bir bitkisel ilaç olan ( ilaç değilde işte anladınız siz ) "Aquline" i kullandım. Çok ama çok memnun kaldım. Eğer Biogaia iyi gelmezse bu çözümü şiddetle tavsiye ediyorum. Sonuçta her bebek aynı bünyeye sahip değil. Deneyerek gözlemleyerek anlayacağız.

2. Masaj Yapmak.

Hiç lafı uzatmadan hemen bir link veriyorum size. Unibaby'nin şiddetle tavsiye ederim izlemenizi. Kesinlikle işe yarıyor.

 Link: hhttps//youtu.be/CVRlAJljtPs

Bu iki yöntem dışında geleneksel olarak omzuna alarak yapılan gaz çıkarma yöntemini kullanacaksınız. ( Bunu söylememe gerek yok diye düşündüm.) 

Şimdilik anlatacaklarınız bu kadar inşallah sağlıklı mutlu huzurlu bu tür yöntemlerin hiç birini uygulamadığınız bir ömür geçirirsiniz. Soru ve cevaplarınız için yorum atabilirsiniz. 

Esenlikler ile kalmanız temennisi ile. Sağlıkla kalın. 

Hoşçakalın.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim