Html İle Bağlantı-Link Ekleme Uygulamaları

 

Programlama öğrenmek için her zaman yeni örnekler denemelisiniz. Bunun için bugün sizlere Html İle Bağlantı-Link Ekleme Uygulamaları programını aktaracağız.  Html  de kodlama nasıl gerçekleşir? Html İle Bağlantı-Link Ekleme Uygulamaları nasıl kodlanır? Gibi sorularınızın cevabını bu içeriğimizde bulabilirsiniz.


Html Programlama Örnekleri


Html İle Bağlantı-Link Ekleme Uygulamaları Kod Alanı


Html  web programlama dilinde Bağlantı-Link Ekleme Uygulamaları kod metnini oluşturduk. Bu uygulama serimizde html web programlama dilinde bağlantı yani link eklemenin yollarını öğreneceğiz. Html de <a> etiketi yardımıyla web sitesinin kendi içerisinde bulunan başka sayfalara, farklı web sitelerine, dosyalarına veya sayfa içlerinde belirlenmiş olan bir alan ile bağlantı kurulabilmektedir. 


Bu uygulamamızda en temel şekilde kullanılan bazı etiketleri göreceğiz. Bu etiketler <a>..</a> şeklindedir. Uygulama örneğimizde Google a link vermeyi gerçekleştireceğiz.Bu uygulamamızın kod metni aşağıdaki gibidir:


<a href="url">Bağlantı Verilecek Metin</a>

<a href="https://www.google.com.tr/">Google Arama Motoruna Gitmek İçin Tıkla.</a>

Bu uygulamada herhangi bir sorun yaşarsanız aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz. Bunun yanı sıra web sitemizdeki diğer hazır Html programlama örneklerine ulaşmak için bu linke tıklayabilirsiniz

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim