Html İle Get ve Post Farkı Uygulaması

 

Programlama öğrenmek için her zaman yeni örnekler denemelisiniz. Bunun için bugün sizlere Html İle Get ve Post Farkı Uygulaması programını aktaracağız.  Html  de kodlama nasıl gerçekleşir? Html İle Get ve Post Farkı Uygulaması nasıl kodlanır? Gibi sorularınızın cevabını bu içeriğimizde bulabilirsiniz.


Html Programlama Örnekleri


Html İle Get ve Post Farkı Uygulaması 


Html  web programlama dilinde Get ve Post Farkı Uygulaması kod metnini oluşturduk. Bu uygulamamızda html web programlama dilinde Get ve Post Farkı nedir onu öğreneceğiz. Form verisi gönderirken varsayılan yöntem GET’tir. Ancak, GET kullanıldığında, gönderilen form verileri sayfa adres alanına görünür. Bu yüzden Hassas bilgileri gönderirken GET kullanılmamalıdır! GET, boyut sınırlamaları da olduğu için kısa, hassas olmayan, miktarda veri için uygundur.


Form verileri hassas veya kişisel bilgiler içeriyorsa daima POST kullanılmalıdır. POST yöntemi, gönderilen form verilerini sayfa adresi alanına görüntülemez. Ayrıca POST hiçbir boyut sınırlamasına sahip değildir ve büyük miktarda  veri göndermek için kullanılabilir.


Bu uygulamada herhangi bir sorun yaşarsanız aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz. Bunun yanı sıra web sitemizdeki diğer hazır Html programlama örneklerine ulaşmak için bu linke tıklayabilirsiniz.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim