Html İle Sayfa İçi Bağlantı Uygulamaları

 

Programlama öğrenmek için her zaman yeni örnekler denemelisiniz. Bunun için bugün sizlere Html İle Sayfa İçi Bağlantı Uygulamaları programını aktaracağız.  Html  de kodlama nasıl gerçekleşir? Html İle Sayfa İçi Bağlantı Uygulamaları nasıl kodlanır? Gibi sorularınızın cevabını bu içeriğimizde bulabilirsiniz.


Html Programlama Örnekleri


Html İle Sayfa İçi Bağlantı Uygulamaları Kod Alanı


Html  web programlama dilinde Sayfa İçi Bağlantı Uygulamaları kod metnini oluşturduk. Bu uygulama serimizde sayfa içine bağlantı nasıl verilir ve bu işlemler nasıl gerçekleşebilir onu öğreneceğiz. Sayfa içine verilen bağlantılar sayesinde uzun metinlerden oluşan web sayfalarının hızı arttırılmaya çalışılmaktadır. Bu duruma en iyi örnek kitap veya tez çalışmaları olabilmektedir. Herhangi bir kitap veya tez bölümünün içindekiler kısmına bakıldığı zaman istenilen konu tıklandığı an açılabilmesi sizin için artı bir hız olarak gözükmektedir. Sayfa içi bağlantı verme işlemi iki aşamadan oluşmaktadır.


İlk aşama sayfa içerisinde bir bağlantı konumu oluşturmak olmaktadır. Bir sonraki bu konu ile ilgili içeriğimizde oluşturacağımız örneğimizle iki aşamayı da pekiştirebilirsiniz. İkinci aşama olarak sayfa içerisinde isimlendirilen bir alanı tekrardan çağırmak olacaktır. Örneğin bu işlemi şu şekilde  #IdOlarakVerilenİsim gerçekleştirebiliriz.


Bu uygulamamız sayfa içinde bağlantı kurma işlemlerinin teorik bilgilerini vermektedir. Bundan sonraki bu konu ile ilgili içeriğimizde bu teorik bilgileri pekiştirecek bir örnek oluşturacağız. Bu uygulamada herhangi bir sorun yaşarsanız aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz. Bunun yanı sıra web sitemizdeki diğer hazır Html programlama örneklerine ulaşmak için bu linke tıklayabilirsi

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim