iPhone 13 ters kablosuz şarj özelliğine sahip olacak

En son söylentiler, yaklaşmakta olan iPhone 13 serisinin iPhone 12'den daha büyük bir kablosuz şarj bobini ile geleceğini söylüyor; bu, kablosuz ters şarjın yanı sıra daha hızlı şarj süreleri sunabilir.

En son söylentiler, yaklaşmakta olan iPhone 13 serisinin ters kablosuz şarj özelliğine sahip olacağını söylüyor.
APPLEINSIDER

AppleInsider'a göre, iPhone 12'deki MagSafe kablosuz şarj sistemi, iPhone'da MagSafe olmadan kablosuz şarj seviyesinin çok ötesinde 15W'A kadar şarj etmenizi sağlar. Bununla birlikte, Apple yeni nesil iPhone'da bu 15 Watt'ı daha da artırabilir.

iPhone 13 ters kablosuz şarj özelliğini destekleyecek

Bu bilgi, Apple'ın iPhone 13 serisinde çok daha büyük bir kablosuz şarj bobini kullanabileceğini söyleyen sızıntı uzmanı Max Weinbach'tan geliyor. Daha büyük bobin, kablosuz şarj için kullanılan alanın yüzey alanını artıracak ve bu da, iPhone'un bileşenlerden kaynaklanan ısı birikimini yönetmesini kolaylaştırmanın yanı sıra daha yüksek güç kullanımına izin vermek de dahil olmak üzere kullanıcılara bir dizi avantaj sunuyor.

Şarj bobininin boyutu, iPhone'un diğer cihazları ters kablosuz şarj modunda şarj etmesine de izin verebilir. Bu, iPhone'un AirPods kablosuz şarj kutusu gibi ürünleri iPhone'un arkasından şarj etmesine yardımcı olabilir.

Haziran ayında Bloomberg'den kaynaklar, Apple'ın kablosuz şarjı iPad Pro'ya getirmeye istekli olduğunu ve kablosuz ters şarjı da içerebileceğini iddia etti.

Apple ayrıca şu anda mevcut olandan daha yüksek bir güç çıkışı ile kablosuz şarj teknolojisini test ediyor. Bu, şirketin 65 mm'lik bir bobin sayesinde 100W'a kadar kapasiteye sahip kablosuz şarj sağlayan bir sistem sağlamak için 2017 yılında PowerbyProxi'yi satın almasından kaynaklanmaktadır.

Haberleri kaçırmamak için bizi Twitter, Facebook ve Flipboard'da takip edebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim