Süper Kahramanlar Gerçek Mi?

Merhaba ben Oğuzhan. Bloga yazı yazmayalı uzun zaman oldu. Bende sizler gibi uzun bir Bodrum tatiline çıktım. Sonra ise kurban bayramı araya girince aklımda siteye yazı atma fikri hiç olmadı. Ama sonunda bugün yazabildim.
Evet bugünkü konumuz biraz heyecan verici!
Hazırsanız başlıyoruz.
Dikkat! Lütfen emniyetiniz için emniyet kemerini takın! Uçuş için son 5 saniye!

5-4-3-2-1

Süper Kahramanlar Gerçek Mi?




Genellikle televizyonlarda veya dizilerde gördüğümüz en garip şey Süper Kahramanlar! Eğer yabancı film yada bilim kurgu filmi izliyorsanız hepiniz Avengers filmini biliyorsunuzdur. Açıkçası bende böyle filmler izledikten sonra aklıma "Süper Kahramanlar Gerçek Mi!" sorusu oturdu. Sanırım bu yazı bitene kadarda aklımdan çıkmayacak :).

Siz şimdi diyorsunuzdur " Çok konuştun! "!

Süper Kahraman deyince aklımıza direk ABD geliyor.

İşte bu sebeple New York'ta bulunan Mount Sinai Hospital's Icahn School of Medicine okulunun 2014 yılında bir profesör araştırma yaptı. Profesör Stephen Friend, 600.000 insanın DNA'sını inceledi. amaç DNA'mız hakkında daha fazla bilgiye ulaşmaktı ancak ortaya çıkan sonuçlar araştırmaya başka bir boyut kazandırdı. İnceleme ve araştırma sonucunda 13 kişinin DNA'sının farklı olduğu ortaya çıktı.Profesör Stephen Friend'e göre bu insanların hasta olması imkansızmış. Nature Biotechnology'de yayınlanan araştırmaya göre kanser, kalp hastalıkları ve daha pek çok zorlu hastalık söz konusu 13 kişiyi etkilemiyor. Şimdi siz diyeceksiniz " Süper Kahraman kurşun ve darbe yemez." ama profesörün bahsettiği şey 13 kişinin biyolojik hastalıklara ve virüslere çok dirençli olduğunu söylüyor. Yani sizinde bildiğiniz Batman, Wonderwoman gibi değiller.

Bizim ülkemizde ise en büyük kahramanlarımız annelerimiz, babalarımız, askerlerimiz ve daha fazlası...

Bu arada sitemizin yazarlık başvurusu açıldı. Yani sizde benim gibi bu siteye beraber yazı yazabilir, paylaşabilirsiniz! Başvuru formunu aşağıda vereceğim. Doldurursanız sevinirim. Yada hiç uğraşmak istemiyorsanız [email protected] adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Ayrıca 24 Temmuz'da doğum günümdü. 15 yaşına ayak bastık. Doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim.

İnstagram hesabımızı, web sitemizi takip etmeyi ve yorum yazmayı unutmayın!

İnstagram: @bilgilaryum.resmi




Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim