Ada için bir sonraki hedef fiyat 2.4$ olabilir mi ?

Cardano Fiyat Analizi: ADA yavaş yavaş 2 doların üzerinde konsolide oluyor.

Ada bu hafta ralli yapmaya mı hazırlanıyor ?


cardano hedef fiyat analizi 2.4 dolar

  • Cardano fiyat analizi bugün için yükseliş eğiliminde.

  • ADA/USD, gece boyunca 2$ seviyesinin üzerinde konsolide olmaya devam etti.

  • ADA, bir sonraki hedefi 2,4$ olarak öngörülüyor.


  • Cardano fiyat analizi, 2$ işaretinin üzerinde ralli için güçlü bir temel oluşturduğu için bugün için yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, ADA/USD'nin tekrar tersine dönmesini ve genel trend boyunca yükselmeye devam etmesini bekliyoruz.


    Son 24 saatte Cardano fiyat hareketi: Cardano hala kendini 2 doların üzerinde destek seviyesinde tutuyor

    ADA/USD 2,03$ – 2,18$ aralığında işlem gördü ve son 24 saatte hafif oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi %25,3 azalarak 3,99 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 67 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para birimini genel olarak 4. sıraya koyuyor.


    ADA/USD 4 saatlik grafik: başka bir ralliye mi hazırlanıyor?

    4 saatlik grafikte, Cardano fiyatının gece boyunca bir kez daha 2 dolarlık desteğe karşı durduğunu görebiliriz, bu da piyasanın önümüzdeki 24 saat boyunca yükselmeye devam edeceğini gösterir.

    Cardano fiyatı, 1 $ işaretinin üzerinde büyük bir düşük seviyenin kurulmasının ardından geçen ay neredeyse yüzde 120 arttı. 1,50 Dolar ve 1,90 Dolardaki önceki iki yüksek seviye geçtiğimiz haftalarda kırıldı ve bu da piyasa yapısının tekrar yükselişe geçtiğini gösteriyor.

    ADA/USD , hafta sonu 2.25$ seviyesine ulaşılana kadar oraya yükselmeye devam etti. Cardano Pazar günü daha yüksek seviyeler göremedi ve geri çekilmeye başladı. 2 dolarlık işaret destek sağladı ve pazar oradan giderek daha dar bir aralıkta konsolide olmaya başladı.

    Bir gecede Cardano fiyatı, sabit bir ivme ile tekrar 2 $ işaretine doğru hareket etmeye çalıştı. ADA/USD'nin büyük olasılıkla bir başka yüksek dip kaydettiğini ve bu hafta içinde daha fazla yükselişin görüleceğini göstererek, daha fazla aşağı yönlü hareket önlendi. ADA ralliye başladığında dikkat edilmesi gereken en yakın direnç 2,4 dolar civarında yer alıyor.


    Cardano Fiyat Analizi

    Cardano fiyat analizi önümüzdeki 24 saat için yükseliş eğilimi gösteriyor, çünkü 2 dolarlık işaretin üzerinde bir gecede bir kez daha başka bir olumsuzluk reddedildi. Bu nedenle, ADA/USD muhtemelen daha yüksek bir dip noktası daha belirledi ve bu hafta içinde 2.4$ işaretinin bir sonraki hedef olmasıyla daha fazla yükseliş beklenebilir.



    UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

    Yorum Gönder

    Daha yeni Daha eski

    İletişim