Aradığınız Filmi Kolayca Bulun

Aradığınız Filmi Kolayca Bulmanın Yolları

Herkesin elbet ya şu filmin adı neydi unuttum dediği zamanlar olmuştur. Bu yazıyı okuduktan sonra artık bu cümleyi kullanmayacaksınız. Peki nasıl olacak derseniz hemen anlatmaya başlayalım. Aradığımız filmleri What is my movie? sitesinde bulacağız.

Aradığınız Filmi Kolayca Bulmanın Yolları

Sitemize giriş yaptıktan sonra arama kısmına bulmak istediğiniz film hakkında bildiğiniz bilgileri yazmanız gerekiyor. Bu yazdıklarınız tamamen İngilizce olmak zorunda. Arama kısmında kullanabileceğiniz bazı terimleri alta ekliyorum göz atabilirsiniz.

Aradığınız Filmi Kolayca Bulmanın Yolları

Örnek olması için ben In The Line of Fire filmini bulmak istiyorum. Arama kısmına İngilizce olacak şekilde Eastwood başkanı koruyor yazıp aratıyorum.

Aradığınız Filmi Kolayca Bulmanın Yolları

Gördüğünüz gibi ilk sırada çıkan film benim bulmak istediğim film. Eğer aradığınız filmin benzer bir filmi karşınıza çıkar ise filmin hemen sağ üst tarafında yer alan More like this yazan kısımdan benzer filmlere göz atıp asıl aradığınız filme de ulaşabilirsiniz.

Bence gayet kullanışlı ve güzel işe yarar bir site. Site hakkındaki fikirlerinizi veya aklınıza takılan bir şey olursa yorum bölümünde belirtmeyi unutmayın.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim