Blogger E-Posta Aboneliği Sistemi Nasıl Yapılır ?

 Blogger E-Posta Aboneliği Sistemi Nasıl Yapılır ?

Belki bilenleriniz vardır eskiden FeedBurner ile e-posta aboneliği sistemi kolayca yapılıyordu fakat artık FeedBurner e-posta aboneliği hizmetini desteklemiyor. Bu yüzden alternatifler arasında en iyisi follow.it ayrıca kaliteli bir widget'i var istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz ben de bu sistemi kullanıyorum. O zaman hemen nasıl kullanacağınızı anlatacağımız kısma geçelim.

İlk önce buraya tıklayarak follow.it sitesine ulaşalım. Ardından sizi alttaki gibi bir site karşılayacaktır İki defa art arda gelen sorulara evet diyerek devam edin.

Blogger E-Posta Aboneliği Sistemi Nasıl Yapılır ?
Daha sonra bülten ile kısmını seçin ve açılan ekrandan kapat ve daha iyi yolunu göster seçeneğini seçin. Daha sonra açılan sayfada en alta inin ve Takip özelliğini sitenize ekleyin kısmına sitenizin adresini girip sonraki seçeneğine tıklayın. Sizi daha sonra karşılayan ekranda abonelik widget'inizi istediğiniz gibi özelleştirin ve sayfanın en altına inin.

Blogger E-Posta Aboneliği Sistemi Nasıl Yapılır ?

Kodları kopyaladıktan sonra blogunuzun kontrol paneline girip düzen kısmından widgeti eklediğiniz yere HTML/JavaScript widget'ini ekleyerek kodları oraya yapıştırın ve kaydedin. Widget'ta site kendi reklamını yapıyor eğer rahatsız olup kaldırmak isterseniz kodların en alt kısmında yer alan alttaki kodları silmeniz yeterli olacaktır.

 </div></div></form><a href="https://follow.it" class="powered-by-line">Powered by <img src="https://follow.it/static/img/colored-logo.svg" alt="follow.it" height="17px"/></a></div>

Umarım işinize yaramıştır aklınıza takılan herhangi bir şey olursa yorum bölümünde belirtirseniz seve seve yardımcı olurum.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim