Blogger Mouse İmleci Nasıl Değiştirilir ?

Blogger Mouse İmleci Nasıl Değiştirilir ?

Bugün sizlere çok fantastik şeyler göstereceğim yazı başlığındaki yazıyı okuduktan sonra ne kadar fantastik olabilir ki dediğinizi duyar gibiyim ama asıl olay mouse imleclerinin tatlılığında ve komikliğinde. Tabi içinde hoş ve estetik olanlarda var ben daha fazla gevelemeden konuya geçeyim hemen. 
Bu siteye girdikten sonra **Cursor Menu** yazan yerdeki kategorilerden birini seçip içlerinde bulunan imleçlerden birine tıklayalım. Tıkladıktan sonra alttaki resimde gördüğünüz kırmızı kutu içine aldığım kodları kopyalayın.


Blogger Mouse İmleci Nasıl Değiştirilir ?

Kırmızı kutu içindeki kodları kopyaladıktan sonra Blogger'ı açalım düzen kısmına gelelim ve herhangi bir yere gadget ekleyelim nereye eklediğiniz farketmez zaten gözükmüyor gadget ekle kısmından HTML/JavaScript gadgetini ekleyelim ve kopyaladığımız kodları oraya yapıştırıp kaydet diyerek işlemimizi tamamlayalım. Eğer imleci kaldırmak isterseniz gadgeti kaldırmanız yeterli olacaktır.

İlk yazımız böyle olsun bakalım yazmamı istediğiniz yazılar var ise veya aklınıza takılan bir şey olursa yorum bölümünde belirtebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim