Cardano için yeni ATH, ancak gerçekten yatırımcıların güvenebileceği bir şey mi?

cardano

Cardano son birkaç saat içinde önceki ATH seviyelerini nihayet aşmasının ardından bugün haberlerde yer alıyor. Aslında, kripto, Mayıs ayında en son görülen fiyat seviyelerinin oldukça üzerinde, 2.54 dolara kadar yükseldi. Şu anda ADA, 19 Mayıs çöküşünün etkilerini tersine çeviren tek büyük kripto para birimi gibi görünüyor.

Şimdi akıllardaki soru ise şu : Bu, ADA'nın Bitcoin ve Ethereum'dan daha iyi bir seçenek olduğunu kanıtlayan bir işaret mi? Şimdi yatırımlarınızı değiştirmeli ve paranızı Cardano'ya mı koymalısınız? Bakalım veriler bize ne söylüyor.



Cardano için Alonzo yakıtlı ATH'ler


3 günden kısa bir süre içinde altcoin 1,9 dolardan 2,5 dolara yükseldi. Bu, son 30 gündeki %137.8'lik bir rallinin ardından %30.42'lik bir ralliyi temsil ediyordu. Bundan önce, altcoin 2 doları kırmak için bile mücadele ediyordu. Bununla birlikte, yaklaşan Alonzo güncellemesi ile sosyal duyarlılık, kriptonun fiyat performansını artırmış gibi görünüyor.

Şimdi, ADA'nın yükselmesiyle, yatırımcılar bir dizi nedenden dolayı paralarını Bitcoin ve Ethereum'dan çekebilirler.
cardano usdt fiyat grafiği

Şimdi şunu düşünelim. Şu anda hem BTC hem de ETH,fiyat bakımından tüm zamanların en yüksek seviyelerinden % 25 ve %22 uzakta. Sadece bu da değil, aynı zamanda yatırımlar ve getiriler söz konusu olduğunda Cardano, Şubat ayından beri en iyi getiri sağlayan kripto paralar arasında yer alıyor.

ADA'nın yatırım getirisi (ROI) aylardır önemli ölçüde daha iyi durumda. Son rallilerinden sonra bile, iki kripto ADA'yı yenemedi. Şu anda Cardano'nun yatırım getirisi, Bitcoin'den 9 kat daha iyi ve Ethereum'dan 3 kat daha yüksek olduğu için umut verici görünüyor.

btc eth ada fiyat getirisi karşılaştırması



Yine de yatırımcılar aynı fikirde mi ?


Nitekim, evet.Çünkü sosyal metrikler dikkate alındığında Cardano'nun sosyal hacimleri diğer coinlere göre oldukça iyi görünüyor. Bunun da ötesinde, ADA yatırımcıları şu anda diğer yatırımcılardan çok daha karlı.

Cardano adreslerindeki ortalama bakiye, basın zamanında 36 bin dolar iken, BTC ve ETH adresleri için aynı miktar sırasıyla 22 bin dolar ve 6 bin dolardı.

Ek olarak, ağın özelliklerine bakıldığında MVRV, Cardano'nun ETH'den daha iyi bir değere sahip olduğunu öne sürdü. Dahası, BTC'yi geçmeye de yaklaşıyor.

Son olarak, Cardano'nun işlem hızı diğerlerinden daha iyi. 2017'de test aşamasında bile Cardano 257 tps işleyebildi. Aksine, bugüne kadar BTC ve ETH sırasıyla sadece 4.6 ve 30 TPS işleyebilir.

Londra hard fork'una rağmen, ETH yatırımcıları cezbetmek için yeterince çılgınlık yaratamadı çünkü Cardano daha iyi kullanım örnekleri vaat ediyor gibi görünüyor. Son olarak yatırımcılar BTC'ye mi, ETH'ye mi yoksa ADA'ya mı yönelecekler göreceğiz.Ama şu anlık ADA çoğu yatırımcıyı cezbetmiş durumda ki kripto para sıralamasında dünya genelinde 3. sıraya yerleşti bile.



UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim