Coinbase, kripto paralara 500 milyon dolarlık yatırım yapacak

Coinbase, Ethereum, DeFi varlıkları ve Bitcoin'i elinde bulunduran ilk halka açık şirket olacak

coinbase bitcoin eth ve farklı kripto paraları portföyüne ekleyecek

Coinbase , çeşitli kripto para varlıkları sepetine 500 milyon dolar koyacağını açıkladıktan sonra bugün haberlerde yer aldı. Bu sepet, Bitcoin ve Ethereum gibi en iyi dijital varlıkları içerecek .

Yakın tarihli bir blog gönderisinde , en iyi Amerikan borsası, 500 milyon dolarlık nakit ve nakit eşdeğeri taahhüdünün yanı sıra, üç aylık net gelirin %10'unu çeşitli kripto varlık portföyüne tahsis edeceğini açıkladı.


Coinbase, sadece Bitcon'e yatırım yapmayacak

Şirket, Bitcoin dışında Ethereum, Proof of Stake varlıkları, DeFi tokenleri ve borsasında sunduğu diğer para birimlerine yatırım yapmayı planlıyor. Aslında Coinbase, bilançosunda bu kadar çeşitli varlık bulunduran ilk halka açık şirket olacaktı.

Ancak hepsi bu kadar değil. Coinbase'e göre, yatırım stratejisini toplam saklama kripto bakiyelerine dayandıracak.

Conibase tarafından yapılan açıklamada: Yatırımlarımız, dolar maliyeti ortalama stratejisi kullanılarak çok yıllı bir pencerede sürekli olarak dağıtılacak. Uzun vadeli yatırımcılarız ve yalnızca belirli koşullar altında olacak. Örneğin bir varlığın platformumuzdan çıkarılması gibi durumlarda elden çıkaracağız.” dedi ve şu sözleri de ekledi;

“Müşterilerimizle herhangi bir çıkar çatışmasını önlemek için tüm işlemler tezgah üstü masamız aracılığıyla veya borsamızın dışında gerçekleştirilecek.”


Coinbase Esnek bir strateji uygulayacak

Dahası Coinbase, kripto ekonomisi olgunlaştıkça tahsislerde bir artış olasılığını da ima etti. Ethereum ve diğer DeFi varlıklarının büyümesi ışığında, Coinbase'in stratejisinin yakında değişmesi beklenebilir.

Coinbase, yılın ikinci çeyreğinde 1,61 milyar dolar net gelir elde etti. Yeni bir yatırım stratejisine yönelik planları, sektöre daha fazla sermaye akışına yol açabilir.

Coinbase şu anda diğer halka açık şirketler arasında BTC'nin önemli bir yüzdesine sahip. Örneğin, Microstrategy, CEO Michael Saylor'un kişisel olarak 17.732 BTC'ye sahip olduğu 4.9 milyar dolarlık Bitcoin'e sahip. Elon Musk'ın Tesla'sı da sayfalarında 2 milyar dolar tutuyor.




UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim