DeVere Group CEO'su, ETH'nin, BTC'yi geçeceğini söylüyor



Dünyanın en çok kullanılan blok zinciri olan Ethereum , yıllar içinde önemli ölçüde büyüdü. Hem ağın piyasa değeri hem de kurumsal ilgi arttı. Aslında birçok analist de ETH'nin, BTC'nin piyasa değerini geçeceğini tahmin ediyor.Ancak bu hipotez, bugün yaygın olarak saygısızlık olarak adlandırılıyor .

Aslında yukarıda bahsedilen olasılığı değerlendiren birkaç platforma göre ETH bunu yapmanın neredeyse yarısında. Örneğin Blockchain Center, bu değerlendirmeyi yapmak için işlem hacimleri, pazar payı ve aktif adresler gibi temel göstergeleri kullanıyor.

Üst düzey finansal danışmanlık firması DeVere Group'un CEO'su Nigel Green, ETH'nin, BTC'yi geçmeyi düşündüğünü söyleyen ve katılan en son kişi. Aslında, yönetici, ETH'nin önümüzdeki beş yıl içinde BTC'nin değerini aşacağını iddia ettikten sonra daha da ileri gidiyor.

City.am'e konuşan CEO, Ethereum'un Bitcoin'den daha iyi performans gösterdiğini ve 2021'in geri kalanında bunu yapmaya devam edeceğini söyledi.

CEO Nigel Green sözlerine şunları da ekledi : “ETH bu yıl yaklaşık %240 artarken, Bitcoin %38'den az arttı. Aslında ETH, bu yılın ilk yarısında diğer tüm kripto varlıklarından daha iyi performans gösterdi.”




ETH'nin bu kadar artmasına sebep olan şeyler nelerdi ?

Yöneticiye göre, iki önemli faktör ETH'nin zirveye yükselişini hızlandıracak. Ethereum'un ağ yetenekleri her geçen gün gelişiyor dedi ve şu sözleri ekledi:

Birinci sebep olarak, "İlk olarak Ethereum, yerel kripto para birimi olduğu platformlar ve akıllı sözleşmeler için en çok talep gören geliştirme platformu olduğundan, ETH'nin daha yüksek bir gerçek kullanım potansiyeline sahip olduğunu ifade etti.Bu nedenle ağın yalnızca geliştiriciler için bir platform değil aynı zamanda da dünya çapında bir finansal araç olarak görüldüğünü söyledi".

İkincisi ise, Ethereum 2.0'a “oyunu değiştiren” geçişe, yaygın yatırımcı coşkusu eşlik etti. "Bu sadece ağa değil, blockchain endüstrisine de destek veriyor" dedi.

Sonuç olarak, Ethereum'un üstün kullanım potansiyeli ve teknoloji avantajları, DeVere'ye göre dünyanın en iyi dijital varlığını muhtemelen 5 yıl içinde geçmesine yol açacak.

Bununla birlikte, yatırım danışmanının Ethereum için yükseliş eğilimi, Bitcoin için olumsuz bir şey ifade etmedi. Aslında Green, BTC'nin yıl sonundan önce tekrar ATH'sini kıracağına inanıyor.Ve son olarak sözlerine şunları ekliyor:

“Elbette yol boyunca inişler ve çıkışlar olacak, ancak Ethereum'un kripto dünyasının zirvesine yükselişi durdurulamaz görünüyor.”


UYARI : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır. Yapmış veya yapacak olan alım ve satımlardan yazarlarımız sorumlu değildir.Lütfen sadece habere göre alım veya satım işlemi yapmayınız!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim